Helstrup: - For feige med ball

VIDEO: Gaute Helstrup synes det ble for feigt med ball, mens Jarosinski skryter av forsvarsspillet. Hør hva dem sier etter kampslutt.

Annonse:

HamKam - Sogndal 0-0 (0-0);

En kamp preget av mye ballinnehav for hjemmelaget og godt forsvarsspill av gjestene fra saftbygda. HamKam startet meget friskt og hadde to gode muligheter tidlig, uten å sette Dyngeland i Sogndal-buret på de alt for store prøvene. Jonas Enkerud fikk HamKams største mulighet i første omgang etter at Onsrud blir spilt flott gjennom, og spiller inn i feltet til Enkerud som avslutter godt. Mathias Dyngeland med en sterk redning, og ingen uttelling.

Ti minutter før pause spiller Sogndal seg til sin eneste sjanse for omgangen, og den var til gjengjeld stor. Eirik Schulze får stå alene og avslutte fra sju meter. Lukasz Jarosinski som ble kåret til banens beste av de 1349 fremmøtte reddet mesterlig.

Les hendelsesreferat her!

I andre omgangen er det Sogndal som tar over og spiller seg til flest sjanser, men Jarosinski redder oss de få gangene bortelaget kommer seg til noen farligheter. Fremover skapes det et par brukbare skuddmuligheter, men oppofrende Sogndal-stopper står i veien. Omgangens største sjanse for hjemmelaget får innbytter, Ole Erik Midtskogen når han får hodet på et korridorfrispark fra Bolkan Nordli. Headingen går dessverre utenfor. Dermed deler HamKam og Sogndal poengene på Briskeby.

Hør hva Gaute og Lukasz sier etter kampslutt:


Sammedrag:


Annonse fra Eliteserien: