Her er kapteinsteamet 2024

Fredrik Sjølstad blir ny Kamma-kaptein, med seg i teamet får han Marcus Sandberg og Kristian Lønstad Onsrud:

Annonse:

På tirsdag klokken 19.00 setter Eliteserie-sesongen 2024 i gang for Kameratene, borte mot nyopprykkede KFUM på Intility. Fredrik Sjølstad er en ekte Kamma-gutt og har gått gradene i HamKam Yngres før han ble a-lagsspiller i Kamma.

Etter noen år på farten har han nå to Elitesere-sesonger bak seg for Kamma. Nå rykker han opp til å være kaptein for moderklubben:

- Det er veldig stort. Jeg har jo spilt her siden jeg var liten gutt, så det å få være kaptein for HamKam blir veldig stort, forteller en stolt Fredrik Sjølstad til hamkam.no.

Fredrik gikk gjennom en operasjon i februar og nærmer seg kampklar igjen. På onsdag fikk han tjue minutter mot Elverum i det som ble den siste treningskampen før seriestarten tirsdag.

- Jeg håper å være tilbake så fort som mulig, men vi må ta det litt gradvis. Det er dumt å rushe nå. Nå følger jeg en god plan hos Nilsen og Mollatt, og det har vært stigning hele veien, jo raskere jo bedre. Men jeg er nok ikke helt klar ennå, melder Sjølstad.

Med seg i kapteinstrioen har Fredrik med seg Marcus Sandberg og Kristian Lønstad Onsrud. Den svenske sisteskansen ga dette korte og presise svaret på hvordan det er å være en del av årets kapteinstrio.

- Det er bra, det.

Kristian Lønstad Onsrud har lengst fartstid i Kamma, og har hatt bindet på armen ved flere anledninger tidligere. Gjøvik-gutten sier dette om det ærefulle oppdraget.

- Jeg er glad for å være en del av denne trioen.

Jakob Michelsen har sammen med trenerteamet valgt disse tre ledertypene til kapteinsteamet foran årets Eliteserien.

- Det er tre gode og fornuftige folk som kjenner klubben og kulturen i garderoben veldig godt, forteller hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien: