Her kommer klubbens nye keeper

Julian Rekdahl Faye Lund (21) er HamKams nye burvokter og kamerat. Oslo-gutten kommer på utlån fra Rosenborg og landet på Gardermoen på overgangsvinduets siste formiddag.

- Jeg gleder meg veldig til å spille for HamKam og er glad for at klubbene ble enige om en utlånsavtale, sier Faye Lund til hamkam.no, som møtte ham på flyplassen.

21-åringen har tidligere spilt for Oppsal, Levanger, Mjøndalen og Rosenborg.

- Vi har hele tiden vært rolige på at vi ville få på plass en keeper i dette overgangsvinduet og er selvsagt veldig fornøyd med å bli enige med Rosenborg om en utlånsavtale, sier sportssjef Espen Olsen.

- Faye Lund er en ung keeper som passer perfekt inn i HamKam, hvor vi skal gi unge og spennende spillere sjansen til å utvikle seg ytterligere, påpeker Olsen og legger til at 21-åringen står bokført med 36 eliteseriekamper for Rosenborg og Mjøndalen, i tillegg til 26 kamper for aldersbestemte landslag. 

- HamKam er en klubb med både ambisjoner og stolte tradisjoner. For meg som en forholdsvis ung keeper er det avgjørende å spille mange kamper på så høyt nivå som mulig. Derfor passer HamKam perfekt for meg akkurat nå, sier Julian Rekdahl Faye Lund.

 

Annonse fra Obos-ligaen: