Hvem blir årets fotballfrivillig?

Har du en favorittfrivillig på Briskeby? Nominer din kandidat på Fotballfrivillig.no frem til 21. september!

Annonse:

- Fremdeles er det slik at det er et stort behov for flere frivillige i norsk idrett og i norsk fotball. Derfor gjentar vi kampanjen Årets fotballfrivillig som vi hadde stor suksess med i fjor, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Skal dele ut to priser

Kampanjen Årets fotballfrivillig har to hovedmål: den skal hedre og anerkjenne de som allerede gjør en enorm innsats som frivillige i fotballen i dag, og den skal rekruttere nye frivillige.

- I år har vi et ekstra fokus på ungdommen, vi ønsker enda flere unge frivillige. Derfor skal vi dele ut to priser: Årets fotballfrivillig og Årets unge fotballfrivillig. Det finnes så mange fantastiske frivillige der ute, så jeg er helt sikker på at vi får mange flotte nomineringer og kandidater til prisene, sier Thomas.

Alle er velkomne til å nominere sin kandidat, som kan være en enkeltperson eller en gruppe som har utmerket seg litt ekstra innen frivillighetsarbeidet i norske fotballklubber, enten i en toppklubb i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, eller i en breddeklubb.

- Vi tar imot nomineringer frem til 21. september. Deretter blir det en avstemning blant folket hvor de 20 kandidatene som får flest stemmer går til finalen. Rundt midten av november vil vi vite hvem som vinner de to prisene, avslutter Thomas.

Setter fokus på noe av de viktigste i fotballen

– Norsk Toppfotball er stolte av å ta del i kampanjen «Årets Fotballfrivillig». Vi retter også en stor takk til OBOS for initiativet og at de går foran og viser hvor avgjørende de frivillige er. Dette er også en feiring av alle som bærer et så stort hjerte for idretten. Vi håper kampanjen vil bidra til å rekruttere enda flere frivillige, slik at vi sammen kan gjøre fotballen bedre, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Les mer om kampanjen Årets fotballfrivillig på nettsiden fotballfrivillig.no

Annonse fra Eliteserien: