Hvit seier på Børstad

HamKam hvit og HamKam grønn møttes nok en gang til dyst på Briskeby. Denne gangen vant det hvite laget:

HamKam hvit - HamKam grønn 3-1 (1-0);

Scoringer: 1-0 Adakole Benedict Elijah, 2-0 Albert Berisha, 2-1 Jonas Enkerud, 3-1 Adakole Benedict Elijah.

HamKam hvit (3-5-2): Lukasz Jarosinski - Kristian Strande, Steinar Strømnes, Rubén Alegre Guerra - Herman Ånberg, Emil Sildnes, Vetle Skjærvik, Kristian Lønstad Onsrud, Jo Nymo Matland - Albert Berisha, Adakole Benedict Elijah.

HamKam grønn (4-3-3); Andreas Hippe Fagereng - Aleksander Melgalvis, Hasan Kurucay, Erik O. Krohnstad, Davod Arzani - Kristian Eriksen, Van Zan Lian Bawi Hrin, Morten Bjørlo - Farzam Dadras, Jonas Enkerud, Magnus Nilsen.

--------------------------------------------------

Etter to ganger trettifem minutter med Kjetil Rekdal som dommer endte det med 3-1 seier til det hvite laget etter at Adakole Benedict Elijah er sikker alene med Fagereng tidlig i første omgangen. Det hvite laget fikk også en forrykende start på andre omgangen da dagens nysignering, Albert Berisha er iskald fra ellevemeteren.

Kort tid senere bredsider Jonas Enkerud inn et flott innlegg fra venstre og tente håpet for en snuoperasjon. Prøvespiller Adakole Benedict Elijah ville det annerledes da han lukter et innlegg fra kanten som en spiss skal. Han bredsider ballen flott inn til 3-1 seier og scorer sitt tredje mål på to internkamper.

Ny internkamp venter fredag eller lørdag kommende uke.