Innbytterne sikret seier

VIDEO/BILDEGALLERI: Michael Farmen og Olve Stenersen kom inn og snudde kampen fra 1-0 til 1-2 da HamKam G19 gjestet LSK-Hallen torsdag kveld. Hør reaksjonene fra Chris Twiddy og matchvinner Stenersen:

Lillestrøm G19 - HamKam G19 1-2 (1-0);

LSK-Hallen, 5. serierunde i Interkrets A

Scoringer: 1-0 Leandro Elvestad Neto (6`), 1-1 Michael Farmen (72`), 1-2 Olve Stenersen (74`).

Dommer: Mahir Cagatay, Fenstad SK.

Gult kort: Greg Dylan Dusabe (LSK G19), Hassan Suhail, Kristoffer Ring Voldhagen (HamKam G19).

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (4-4-2); Mathias Gundersen - Kristian Nordbye, Alexander Remy Bjørnhaug (Arne Westgaard, 46 min.), Kristoffer Ring Voldhagen, Hassan Suhail (Michael Farmen, 70 min.) - Jonas Rasen (Leo Utkilen, 46 min.), Mathias Bråthen, Arne Hopland Ødegård (Olve Stenersen, 59 min.), Ismaciil Sulub - Thomas Borza (Petter Skar, 46 min.), Farzam Dadras.

-------------------------------

Hjemmelaget startet best og fikk uttelling på kampens første mulighet når Leandro Elvestad Neto får all tid i verden til å prikke ballen i nettet fra fem meter. Utover kampen spiste HamKams unggutter seg inn i kampen og det hadde ikke vært noe å si på om gjestene hadde tegnet seg for en utlikning før pause.

Utlikningen kom aldri og LSK G19 ledet 1-0 til pause.

Den forkortede pausen var over etter ti minutter og hjemmelaget startet også denne omgangen best. Denne gangen ble det ingen uttelling til tross for ballinnehavet. Michael Farmen erstattet Hassan Suhail med tjue minutter igjen å spille. To minutter senere var utlikningen et faktum. Nevnte Farmen skyter alene med keeper. Keeper redder og "Mic" får en sjanse til. Den finner veien til nettet til stor jubel hos gjestene.

Kun to minutter senere skal nok en angriper som har blitt byttet inn tidligere i omgangen tegne seg på scoringslisten. Olve Stenersen mottar en ball fra Mathias Bråthen. Legger den ned, tar med ballen inn i seksten og avslutter i mål. Det målet betydde mye for unggutten (bildet).

Både Farmen og Stenersen scoret med det sine første mål i Interkrets A-serien for HamKam G19. Det ble også sluttresultatet og HamKam G19 står med to strake seiere i Interkrets A.