Innholdsrik siste runde i OBOS-nasjonal G19

Det ble mye frem og tilbake og god gammeldags Hawaii-fotball når HamKams juniorer tok i mot Strømsgodset til OBOS Nasjonal G19 sin siste kamp for sesongen:

HamKam G19 - Strømsgodset G19 1-6 (0-4);

6. serierunde, OBOS Nasjonal G19

Scoringer: 0-1 André Stavås Skistad (28`), 0-2 Fredrik Pau Ardraa (33`), 0-3 Fredrik Pau Ardraa (35`), 0-4 Fredrik Pau Ardraa (45`), 0-5 Chrisander Sørum (53`), 0-6 Chrisander Sørum (70`), 1-6 Linus Odenrud (89`).

Dommer: Henrik Berg Førde, Jørstadmoen SK

Gult kort: Adrian Selliah, Andreas Heredia-Randen, André Stavås Skistad, Jørgen Nilsen Bukten (Strømsgodset G19).

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (3-5-2); Sander Østraat - Iver Brodal, Marcus Søberg, Thorbjørn Kristiansen (Oskar Sangnes 47) (Lukas Holter Busterud 68) - Fabian Lesiamito (Linus Odenrud 68), William Osnes-Ringen, Enok Naustdal (Oskar Stenberg Øien 60), Leo Haug Utkilen, Ravn Loe - Julian Gonstad, Alan Cole (Alexander Sulland 60).

------------------------

Det ble et oppgjør på en vindfull kunstgressbane hvor det bølget frem og tilbake stort sett gjennom samfulle 90 minutter. Den store forskjellen ble effektiviteten til gjestene fra Drammen.

HamKam hadde mye ball første halvtimen, men når Godset fikk et hjørnespark etter 28 minutter var de nådeløse mot vertene og satte inn ledelsen. Etter det er det fem tunge minutter for hjemmelaget som slipper inn to mål til ved Fredrik Ardraa før samme mann fikk fullføre sitt hat-trick på vakkert vis rett før pause med et vakkert saksespark.

Før 4-0-scoringen hadde HamKam et skudd som traff klokkerent i tverrliggeren og et par påfølgende store muligheter som ikke ville finne veien til nettmaskene. Noe som ble litt av melodien hele denne kampen.

Andre omgang ble ganske lik første omgang. HamKam jakter scoring og misser sjansene som dukker opp, mens gjestene scorer på sine to sjanser og øker til 6-0-ledelse.

Minuttet før slutt får hjemmelaget endelig hull på byllen da Linus Odenrud er sikker alene med keeper. Det ble det siste som skjedde på HIAS.