Jakob Michelsen forlenger

Tirsdag formiddag kunne HamKam og Jakob Michelsen gledelig presentere en forlengelse av kontrakten.

Annonse:

Vinteren før Eliteserie-comebacket 2022 signerte Jakob Michelsen en kontrakt som strakk seg ut årets sesong. Nå har han satt pennen til papiret og forlenget avtalen sånn at han også er HamKams hovedtrener kommende sesong.

- Vi har hatt dialog en stund, og synes det var riktig å forlenge kontrakten her. Familien og jeg trives godt i Hamar, og jeg trives med å jobbe med spillerne, støtteapparat, administrasjonen og styret her. Så det er veldig positivt for meg å fortsette her, forteller Jakob Michelsen før han tilføyer.

- Samtidig er det gøy å se at vi har tatt store steg de 2 seneste sesongene, både på og utenfor banen. Vi har fått bedre fasiliteter, en del store salg og tettere samarbeid med akademiet og den nye akademiklassifiseringen. Det var en kjempeprestasjon å holde plassen sist sesong og jeg har kjempetroa på at vi også skal klare å gjenta den bedriften i år i en enda sterkere serie.

Nå er det fire kamper igjen denne sesongen, og det skal kjempes helt inn. Allerede førstkommende lørdag kommer Viking på besøk. Kampstart på Briskeby er 18.00.

Kjøp billett(er) med en gang!

Annonse fra Eliteserien: