- Jeg er på et godt sted

Pål Alexander Kirkevold (32) har valgt å takke ja til en forlengelse av kontrakten med HamKam ut 2025-sesongen:

Annonse:

Før Eliteserie-comebacket i 2022 for Kamma kom Pål Alexander Kirkevold tilbake til klubben hvor seniorkarrieren hans på mange måter startet i 2010-2011-sesongen. tilbakekomsten har vært en stor suksess til nå, og nå har HamKam og Pål kommet til enighet om en forlengelse av kontrakten.

- Jeg føler at jeg er på et godt sted i min fotballkarriere hvor jeg er med på noe spennende som jeg trives i. Jeg ser ingen grunn til å flytte på meg i øyeblikket. Etter en helhetsvurdering så ser jeg på HamKam som det beste stedet å være akkurat nå, forteller Kamma-krigeren.

Før han går inn i sin tredje sesong for Kamma trekker han frem

- Jeg er mest fornøyd med fremgangen jeg har hatt siden jeg kom tilbake i HamKam. Jeg har funnet igjen formen som jeg kjenner meg igjen i. Selv om jeg nærmer meg 33 år, så føler jeg at jeg har mange år igjen og kroppen kjennes fortsatt fin. Sulten av å bli bedre er der fortsatt, men jaget etter å komme seg videre er ikke like stort og enkelt som da man var yngre.

- Nå ser jeg bare frem til å fortsette karrieren i Kamma, avslutter Pål Alexander Kirkevold til hamkam.no.

Fornøyd hovedtrener

Jakob Michelsen var naturligvis glad for at Pål Alexander Kirkevold takket ja til en forlengelse med klubben.

- Vi er veldig glade for at Pål har forlenget sin avtale. Kirkevold er en meget viktig spiller for oss, han er i bra form, er ekstremt god med ryggen til målet og en viktig kulturbærer for oss. Så det er meget positivt at han forlenger med klubben, forteller Jakob Michelsen mandag ettermiddag.

MÅL-PÅL


Kammajubel Kirkevold.png
Pål Alexander Kirkevold feirer 1-0 hjemme mot Bodø/Glimt. Foto: Fredrik Olastuen.

 

Annonse fra Eliteserien: