- Jeg er sulten

Jibril Antala Abubakar har kommet godt i gang med treninger på Briskeby. I morgen (fredag) setter han seg i bussen sammen med resten av laget til Bryne:

Annonse:

På tirsdag var Jibril Antala Abubakar endelig ute av innreisekarantenen sin, og på onsdag gjennomførte han sin første økt med nye lagkamerater.

- Det var veldig fint og en god følelse å være på banen med mine nye lagkamerater etter min karantene. Etter jeg kom til Hamar har alle i og rundt laget vært veldig gjestfrie og tatt meg godt inn i varmen, innleder vår nye angriper før han forteller at han liker det han har sett av klubben før han kom.

- Jeg ble veldig tiltrukket av hvilken type fotball det spilles her og jeg kan se at dette er et hardtarbeidende fotballag, så jeg gleder meg til å gi alt for HamKam.

Som alle andre fotballspillere har også spissen fra Nigeria ambisjoner som fotballspiller:

- Jeg ønsker å lære og vokse som fotballspiller, samtidig som jeg ønsker å bli god nok til å spille for en klubb i en av de største ligaene i europa. Jeg tror at jeg kan bli en bedre spille og dermed nå mine mål her i HamKam, forteller Jibril og fortsetter om sine styrker på banen.

- Jeg er en høy spiss, som en boksspiller som er sulten på mål og god i lufta.

- Jeg er klar for å bidra allerede lørdag om trenerteamet mener det er fornuftig, avslutter unggutten.

Annonse fra Eliteserien: