- Jeg holdt ord

Unggutten fra Skreia står allerede med 12 aldersbestemte landskamper. I dag scoret han sine to første mål og ble matchvinner med flagget på brystet:

Annonse:

Norge G16 - Danmark G16 2-0:

Med sine to mål for Norge mot Danmark sørget HamKams unge angriper for at Norge ble mestere i Nordisk mesterskap.

- Har ventet lenge på mitt første mål, og i dag løsnet det endelig. Det er stort og bli matchvinner for et så godt aldersbestemt landslag. Vi har gode relasjoner innad i laget, så det er stort å kunne være med å bidra med og vinne kamper og mesterskap med denne gjengen her, forteller Julian Gonstad til hamkam.no etter kampslutt. 

Det første målet kom i det femtende minutt.

- Første målet er innøvd dødball fra korridor. Først slåes ballen inn på bakerste stolpe som heades tilbake til meg ved første stolpe. Det ble til slutt en enkel jobb for meg og sette den i nettet.

Det andre målet var hakket bedre, tjuefire minutter før slutt.

- Troy Engseth Nyhammer (Haugesund) legger igjen ballen til meg, jeg setter fart mot sekstenmenteren og setter ballen hardt langs bakken i nærmeste hjørnet.

For en av lagkameratene til Julian var ikke dagens prestasjon av Julian noen overraskelse.

- Sverre Nypan (Rosenborg) sa til meg før kampen at jeg kom til å score to mål, og hvis det ble tilfelle skulle jeg kaste trøya. Jeg holdt ord, og fikk gult kort, avslutter en fornøyd matchvinner.

Annonse fra Eliteserien: