Jendal lånes ut til Asker

Lars Larsson Jendal (19) har signert en ny avtale med HamKam - samtidig lånes han ut til Asker Fotball.

Annonse:

19-åringen som allerede har fire sesonger bak seg i HamKam signerte i dag en ny avtale som gjelder ut 2020-sesongen. Samtidig lånes den unge målvakten ut til PostNord-ligaen-klubben, Asker.

Lars fikk sin debut for HamKam allerede den 1. august 2015 i 3-1 seieren mot Rødde på Briskeby. Unggutten er den spilleren i dagens tropp med lengst fartstid i klubben.

Sportssjef, Espen Olsen ser lyst på fremtiden til Lars.

- Vår keepertrener, Rolf Høgmo ser en potensiell førstekeeper i Lars og har derfor satt opp et løp han mener vil passe hans utvikling videre, forteller Olsen før han legger til:

- Vi ser verdien av spilletid på høyest mulig nivå, og det tror vi han vil få i Asker. Vi er samtidig veldig glade for at Asker ønsker å satse på han. Dette er også en arena vi vil kunne følge han opp tett underveis i sesongen. Dette vil være bra både for spilleren selv, Asker Fotball og oss, avslutter Espen Olsen.

Lars Jendal ser naturligvis positivt på muligheten til å utvikle seg videre i en toppklubb i PostNord-ligaen.

- Dette betyr at jeg kan fortsette å utvikle meg til å bli en god fotballkeeper. Det er veldig viktig for meg å komme til en klubb hvor jeg kan få spilletid på høyest mulig nivå, det tror jeg at jeg vil få i Asker, forteller 19-åringen.

- Målet med dette utlånet er at jeg skal gjøre det så bra for Asker at jeg er den beste keeperen i ligaen. Samtidig som jeg håper å bevise ved godt spill her at jeg fortjener å bli førstekeeper i HamKam allerede neste sesong, avslutter en spent Lars Jendal til hamkam.no.

Vi gleder oss til å følge utviklingen videre! 

Annonse fra Eliteserien: