John Anders Rise slutter

Daglig leder, John Anders Rise meddelte i dag at han har sagt opp sin stilling i HamKam Fotball. Rise har sin siste arbeidsdag i HamKam Fotball 31. januar.

Annonse:

- Først og fremst er jeg takknemlig for at klubben i 2016 turte å satse på en 28-åring på ledersida i det som jeg har opplevd som verdens beste jobb. Det har vært et privilegium å kunne jobbe på heltid med det som har vært lidenskapen min i mange år. Jeg har gjennom de fire siste åra hatt en bratt læringskurve og jeg sitter igjen med massevis av erfaring, gode venner og mange gode opplevelser både på og utenfor banen, sier John Anders Rise.

Styreleder Rune Strand kommentere nyheten slik:

- Vi i styret ønsker å rette en stor takk til John Anders for den jobben han har gjort. Han har sørget for at klubben har utviklet seg i riktig og fornuftig retning de siste årene og lagt et solid fundament klubben skal bygge videre på. John Anders er en Hamarkamerat vi kommer til å få nytte av også i tida framover, sier styreleder Strand.

- Jeg er stolt over å kunne kalle meg en Hamarkamerat og over den jobben som er lagt ned de siste årene. Det finnes mange gode grunner til å støtte opp om HamKam i året som kommer. Klubben har mange dyktige ansatte, med et grønt og hvitt hjerte som lever og ånder for dette. Det er bygget opp en utviklingsavdeling, som på sikt vil bære frukter opp til a-laget, mener Rise.

-  Det gjøres en vanvittig bra jobb rundt gatelaget og det gleder meg å se at det arbeidet gjør en forskjell! Og ikke minst har vi fått på plass et sterkt sportslig apparat for de neste to årene som skal bygge videre på den positive høsten, et resultat av en fantastisk snuoperasjon vi har all grunn til å være stolte av, mener avtroppende daglig leder.

- Jeg gleder meg til å følge klubben i 2021 og i årene framover. Med det sportslige fundamentet som ligger til grunn nå oppfordrer jeg alle Hamarkamerater til å støtte opp om laget og hele klubben i jakten på etterlengtet suksess og lukten av Eliteseriespill, avslutter John Anders Rise.

 

Annonse fra Eliteserien: