Jonas og Rubén forlenger

Dobbeltsignering dagen før dagen. Jonas Enkerud (30) og Rubén Alegre Guerra (30) har forlenget sine avtaler med HamKam ut 2021-sesongen.

Annonse:

Sportssjef Espen Olsen kunne meddele om to signeringer dagen før juleaften.

- I dag har Jonas og Rubén forlenget kontrakten med et år og er dermed HamKam-spillere også i 2021-sesongen, innleder Olsen før han forteller viktigheten av dagens signeringer.

- Det er viktig for oss å beholde kontinuiteten i troppen, og i tillegg er det to veldig viktige spillere for oss som nå blir med videre. Det er vi veldig glade for, avslutter sportssjefen.

Hovedpersonene selv er også glade for å bli med videre på Brikseby.

- Jeg ønsker å være med på reisen videre og være en del av utviklingen av laget fra i år. Personlig har det gått bedre siden første sesong, både prestasjonsmessig og på målpoengene i 2020. Denne sesongen føler jeg at jeg har funnet min rolle i laget og derfor skal 2021-sesongen bli en enda bedre sesong for laget og meg, forteller Jonas Enkerud.

- En av hovedårsakene til at jeg har forlenget kontrakten er fordi jeg føler noe spesielt for denne klubben. Jeg anser HamKam som noe mer enn en bare en klubb for meg, innleder midtstopper Alegre før han forteller om ambisjonene for kommende sesong:

- Ambisjonene for neste sesong er klare. Det skal jobbes hardt hver dag for å kjempe om å oppnå det klubben og fansen fortjener. Jeg har ingenting annet i tankene enn å prøve å spille HamKam opp i Eliteserien.

Rubén Alegre Guerra har allerede vært i klubben i fire sesonger og går nå inn sin femte:

- Dette blir mitt femte år på Hamar og i HamKam. For meg har dette vært flotte år med opprykk i 2017 og opprettholde vårt nivå i OBOS-ligaen de neste tre sesongene. Jeg har fått mange gode venner på Hamar, noe jeg setter stor pris på. 2020 har selvfølgeig vært et tøft år, men til slutt gjorde vi vår plilkt, avslutter spanjolen. 

Til slutt ønsker Jonas og Rubén å ønske alle Hamarkamerater en riktig god jul, og et godt 2021! 

Har du enda ikke skaffet det sesongkort for 2021-sesongen? Da har du muligheten til å kjøpe det på juletilbud helt frem til 01.01.2021 klokken 12.00:

Klikk her for å sikre deg plass på Briskeby!

Annonse fra Eliteserien: