Jonas Rasen med fire mål

VIDEO/BILDEGALLERI: Jonas Rasen (bildet) var på rett sted til rett tid fire ganger og var en sterk bidragsyter til 7-1-seieren over Nybergsund/Trysil mandag kveld:

HamKam 2 - Nybergsund/Trysil 7-1 (2-0);

Briskeby, 19. serierunden av 4.divisjon 2022

Scoringer: 1-0 Kobe Hernandez-Foster, straffe (5`), 2-0 Jonas Rasen (12`), 3-0 Emil Silndes (57`), 4-0 Jonas Rasen (62`), 5-0 Julian Gonstad (70`), 6-0 Jonas Rasen (80`), 7-0 Jonas Rasen (81`), 7-1 Washington Filho (86`).

Dommer: Ottar Randgaard, Brøttum IL

Gult kort: Lars Larsson Jendal (HamKam 2)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Oskar Sangnes, Kristoffer Ring Voldhagen, Thorbjørn Kristiansen - Clement Bayiha (Julian Gonstad 62), Arne Hopland Ødegård, Kobe Hernandez-Foster (Leo Haug Utkilen 69), Emil Sildnes (Enok Naustdal 62), Kristian Nordbye (Oskar Stenberg Øien 78) - Jonas Rasen, Benjamin Thoresen Faraas (Jesper Heggelund 69).

--------------------------

HamKam-rekruttene fikk en pangstart på oppgjøret da en Nybergsund-spiller fikk ballen i hånda innenfor sekstenmeterstreken. Kobe Hernandez-Foster var sikker fra elleve meter og hjemmelaget ledet 1-0 allerede etter fem minutter.

Nybergsund-keeperen brukte litt for lang tid med ballen innenfor seksten da Benjamin Thoresen Faraas presset han. Ballen gikk via en pressende Flisa-unggutt til Jonas Rasen som fikk en enkel jobb med å trille ballen over streken fra sju meter. Kveldens første for Hamar-gutten.

Lagene gikk til pause på 2-0 til hjemmelaget, noe som var fortjent.

Etter pause ble det enda mer valuta for de fremmøtte på Briskeby denne kvelden. Tolv minutter ut i omgangen mottar Emil Sildnes ballen ute på venstrekanten. Den tekniske indreløperen dribler av et par mann før han på sikkert vis skrur ballen flott inn i lengste hjørnet utagbart for Nybergsund-keeperen.

Fem minutter senere scorer Jonas Rasen sitt andre for dagen på kampens flotteste prestasjon. Clement Bayiha bruker farten sin ute på høyresiden og slår et strålende innlegg med trøkk i. Inne i feltet vinner Jonas sin duell og header ballen kontant i nettet- En god prestasjon av begge to.

Julian Gonstad var ikke lenge på banen før han også skulle få vise seg frem. Et godt oppspill fra Kristoffer Ring Voldhagen finner hodet til Kristian Nordbye som stusser Skreia-gutten gjennom alene med keeper. Der er den nylig landslagsuttatte angriperen sikker og triller ballen i mål forbi den polske keeperen i Nybergsund-buret.

Drøye ti minutter før slutt setter Jonas Rasen inn sitt tredje og fjerde mål for kvelden. Først er det Jesper Heggelund og Leo Haug Utkilen som kombinerer fint ute på høyresiden før sistnevnte spiller inne til Jonas som nok en gang vinner sin duell og bredsider ballen i nettet. Før han fullførte kvelden med sitt fjerde på enkelt vis. Et innlegg fra Jesper Heggelund finner veien til den polske målvakten som glipper ballen. Der er dagens mann våken og triller ballen i det tomme burdet.

Gjestene fra Trysil fikk med seg en redusering på tampen etter en god heading av Washington Filho som finner veien i det lengste hjørnet etter en heading fra seksten meter. Lars Jendal i Kamma-buret er sjanseløs på headingen.