Julian Dunn tilbake

Julian Dunn tilbake på fotballbanen med seier

Julian Dunn var tilbake med Kamma-drakt i LSK Hallen mot Skeid. Det endte med seier og en strålende glad midtstopper etter kampen:

HamKam - Skeid 5-2 (3-0);

LSK Hallen, 1. treningskamp 2024

Scoringer: 1-0 Vegard Kongsro (8`), 2-0 Pål Alexander Kirkevold, straffe (32`), 3-0 Oliver Kjærgaard (35`), 3-1 Moutasz Ali (55`), 4-1 Selvmål (Henrik Udahl) (61`), 4-2 Shahid (73`), 5-2 Leo Haug Utkilen (90+1`).

Dommer: Stian Røvik Sletner, Bækkelagets, SK

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3) 1.omgang; Morten Sætra - Brynjar Ingi Bjarnason, Julian Dunn, Vegard Kongsro - Snorre Strand Nilsen, Tore André Sørås, William Kurtovic, Deni Dashaev - Julian Gonstad, Pål Alexander Kirkevold, Oliver Kjærgaard.

HamKam (3-4-3) 2.omgang; Marcus Sandberg - Halvor Rødølen Opsahl, John Olav Norheim, Herman Udnæs - Gard Simenstad, Kasper Alfei Sæbø, Kristian Lønstad Onsrud, Jonas Rasen - Moses Mawa, Henrik Udahl, Emil Øverby (Leo Haug Utkilen 79).

--------------------

Årets første treningskamp er ferdigspilt i LSK Hallen. På motsatt banehalvdel sto Skeid. Grønnbuksene var det beste laget gjennom de første 45 minuttene og gikk fortjent til pause på stillingen 3-0 på lystavla. Allerede etter sju minutter fikk Kamma-gutta valuta for pengene. Et hjørnespark fra William Kurtovic finner hodet til Tore André Sørås. Den høyreiste midtbanespilleren vinner duellen ved første stolpe og ballen faller ned til Vegard Kongsro som sklir inn sesongens første scoring.

Rett etter halvtimen spilt dobler Pål Alexander Kirkevold ledelsen til 2-0 fra krittmerket etter at dagens dommer noen sekunder senere pekte på straffemerket etter at Snorre Strand Nilsen bli felt inne i sekstenmeteren.

Kun minutter senere fastsetter Oliver Kjærgaard pauseresultatet til 3-0. Et godt angrep av Kamma-gutta ender ute til høyre hvor Snorre Strand Nilsen tar seg to sekunder ekstra for å se etter muigheter. Han ser Oliver Kjærgaard inne i feltet og finner han med en pasning langs bakken. Dansken møter ballen flott og smeller ballen i garnet bak Skeid-keeperen.

Etter pause bytter Hamarkameratene hele laget og alle får masse spilletid. Motoren til grønnbuksene måtte varmes opp før det ble kontroll på andre omgangen., og ti minutter ut i omgang to vår dagens bortelag lønn for strevet da de skrur inn et innlegg som finner hele veien inn til nettmaskene. Seks minutter senere smeller Moses Mawa ballen i tverrliggeren og ut. På returen er Henrik Udahl våken og header ballen på toppen av den samme tverrliggeren før den spretter ned på en liggende Skeid-keeper som fomler ballen over streken til 4-1.

Skeid kontrer inn en ny redusering 17 minutter før slutt. Et minutt på overtid scorer debutant, Leo Haug Utkilen alene med keeper. Det blir også kampens siste spark på ballen.

Gledelig var det også at Emil Øverby og nevnte Leo Haug Utkilen som har gått gradene i Kamma fikk sin Kamma-debut. Kasper Alfei Sæbø fikk prøve seg også under oppkjøringen i fjor. I dag fikk Ottestad-gutten som nå er inne i sitt første år som senior muligheten til å vise seg frem ved å spille hele den 2. omgangen på midtbanen sammen med Kristian Lønstad Onsrud.