Julian Gonstad ble den store forskjellen

HamKam-rekruttene lå ufortjent under 1-0 til pause, men en strålende andre omgang sørget for tre nye og viktige poeng i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2:

HamKam 2 - Spjelkavik 4-2 (0-1);

Briskeby, 12. serierunden av Norsk Tipping-ligaen avdeling 2

Scoringer: 0-1 Ajdin Gagic (8`), 1-1 Jonas Rasen 47`), 1-2 Julian Gonstad (59`), 2-2 Noah Solskjær, straffe (73`), 2-3 Julian Gonstad (78`), 2-4 Julian Gonstad (90`).

Dommer: Christoffer Dalby Bergstuen, Reinsvol lIF

Gult kort: Jonas Rasen, Kristoffer Ring Voldhagen, Arne Hopland Ødegård (HamKam 2), Sander Svorkmo Finnøy, Ruben Kolseth Myers (Spjelkavik)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Petter Eichler Jensen - Iver Brodal (Lars Brotangen 80), Kristoffer Ring Voldhagen, Thorbjørn Kristiansen - Jonas Rasen, Arne Hopland Ødegård, Enok Naustdal (Leo Haug Utkilen 65), Farzam Dadras, Ole Utkilen Smaaskjær (Jesper Heggelund 83) - Julian Gonstad, Romeo Olola (Emil Øverby 65).

------------------------------

HamKams unggutter fikk en dårlig start på oppgjøret da Spjelkavik tok ledelsen allerede etter åtte minutter på kampuret. Ajdin Gagic setter foten frem 3 meter foran mål og setter inn returen etter et innlegg fra venstre.

HamKam og Jonas Rasen produserte flere gode muligheter fra høyresiden utover første omgang, uten å finne nettmaskene de første førtifem.

Kun to minutter ut i andre omgang skulle Jonas Rasen endelig få belønning for strevet. Etter godt Kamma-angrep. Enok Naustdal spiller ballen flott over på høyresiden hvor Julian Gonstad vinner sin løpsduell før han slår inn i feltet. På bakerste finner han kaptein, Arne Hopland Ødegård som igjen spiller ballen inn midt foran mål. Der står Jonas Rasen klar, demper ballen før han sklir inn den fortjente utlikningen.

Etter 60 minutter starter Julian Gonstad sitt hattrick på Briskeby. Et innlegg fra høyre ekspederes vakkert i mål via innsiden av hælen til Julian Gonstad.

Kvarteret før slutt utliknet Spjelkavik mot spillets gang på straffespark. Noah Solskjær var sikker fra krittmerket med sin gode venstrefot.

Men det var Julian Gonstad som skulle stjele overskriften denne lørdagen. Med nesten ti minutter igjen på klokka vinner Skreia-gutten ballen på egen banehalvdel og forserer helt til det er 25 meter igjen. Unggutten som fylte 17 år tidligere i uka var ikke snauere enn at han bare banket ballen i det lengste hjørnet og sendte hjemmelaget opp i ledelsen igjen,

På overtid kronet han hattricket, også dette på vakkert vis. Blir spilt opp alene med to forsvarere av Farzam Dadras. Drar av disse forsvarspillerne før han igjen kliner ballen i lengste hjørnet fra 20 meter med vrista. Vakker scoring, vakkert hattrick som også fikk velfortjent oppmerksomhet av TV2 sporten under dems Målfest-sending.