Julian Gonstad forlenger!

Onsdag ettermiddag satte Julian Gonstad pennen til papiret som sikrer han å være Kamma-spiller ut 2026-sesongen:

Annonse:

Julian Gonstad har bøttet inn mål for G19 og rekruttlaget i flere sesonger og ble toppscorer for HamKam 2 i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2 med sine 17 mål. Julian har 2 kamper for a-laget og debuten i Eliteserien kom i 3-0-seieren over Rosenborg på Briskeby i august. Nå ønsker han å bøtte inn målene for a-laget de kommende sesongene.

- Jeg synes jeg er på et veldig godt sted, fine folk rundt meg i klubben, lagkamerater, trenere og støtteapparat. Så jeg tror jeg kan utvikle meg godt videre her. Følte dette var en no-brainer for meg, innleder målscoreren.

Julian Gonstad og Jakob Michelsen etter forlengelsen
Julian Gonstad og Jakob Michelsen etter forlengelsen

Det har vært en innholdsrik sesong for unggutten fra Skreia som i august fikk sin debut i Eliteserien. I tillegg til det store øyeblikket har han bøttet inn mål i sin første sesong på Norsk Tipping-ligaen. Han har også vært en stor bidragsyter til å skyte G19-laget til semifinale både i Nasjonal G19 og NM.

- Det har vært et veldig fint år for meg. Jeg synes vi har gjort det bra med G19, og i Norsk Tipping-ligaen. Jeg er selvfølgelig veldig happy med å ha fått debuten min og ha scoret såpass mange mål.

Nå gleder han seg til fortsettelsen i Kamma-trøya og ser lyst på fremtiden til Kameratene:

- Jeg ser lyst på fremtida, jeg har troa på at vi kan gjøre bra ting sammen og at HamKam blir en veldig veldig bra klubb, avslutter Julian Gonstad.

Hovedtrener Jakob Michelsen er selvfølgelig glad for å få med Julian videre.

- Julian er et stort talent med gode målscorer-evner. Han jobber godt og konsentrert på hver trening. Til tross for sin unge alder har han allerede fått debuten i Eliteserien og dominert i Norsk Tipping-ligaen i tillegg til G19-laget, innleder Jakob.

- Vi gleder oss veldig mye til å følge Julians videre reise. Jeg er sikker på at han går en spennende fremtid i møte og vi er glade for at Julian også ser HamKam som et naturlig sted å være for videre utvikling.

Julian Gonstad: - Er på et veldig godt sted


Annonse fra Eliteserien: