Kamma demmet opp for både FFK og skybruddet

(Fredrikstad - HamKam 2-3): HamKam har ikke for vane å slå Fredrikstad på vakre Fredrikstad stadion. Om sant skal sies hadde det ikke skjedd før lagene møttes denne uka. Gjestene fra Hamar ledet store deler av kampen og da himmelen åpnet alle sine sluser, demmet Kamma opp for alt som kom og søkkvåte kunne gjestene nyte følelsen av seier.

Annonse:

De som har lest og fulgt Gatelaget vårt over tid bør ha fått med seg at å vinne fotballkamper aldri er hovedmålet for dette laget. Likevel kjenner alle på laget at å krydre alt annet vi får til med en seier er helt vidunderlig. 

- Dette trengte vi jaggu, kommenterte Rune etter kampen og la til at dette var noe av det kuleste han hadde vært med på.

SOLID BAKERST
Keeper-Kjell har neppe være stort våtere etter en fotballkamp, men da kampen skulle avgjøres gjorde keeper-kjempen seg stor og ryddet unna. Mannen med de trygge hendene og den store barten har plukket ut mange baller fra eget nett på denne bana tidligere, men akkurat denne gangen var det Kamma som var best.

Allerede forrige uke mot Lillestrøm kjente Grønnbuksene at ting var på gang. Oppgjøret på eget gress var en fin kampopplevelse. For en trener er det lett å måle humøret i laget før sesongens lengste bortetur. Slik måles i antall spillere som ønsker å være med bussen fra Hamar.

GOD STEMNING
11 spillere meldte seg kjapt - samtlige møtte tidlig onsdag morgen - opptil flere også i tide... 

Rebecka, som i frykt for å forsove seg ved tidlig avreise fra Briskeby, reiste likegodt ned dagen før for å være helt sikker på å rekke kampen. Vakrere blir ikke Gatelaget i HamKam.

Oppgjøret mot Fredrikstad var tett og jevnt. Det var derfor litt tilfeldig at Kamma vant, men heller ikke ufortjent. FFK vil hevde at de var uheldige som misset straffe, mens HamKam misbrukte verdens største og lengste målsjanse hvor ballen en rekke ganger var på vei inn i mål, men ble avverget hver eneste gang.

KNALLTØFT OG FAIR
Et svært vått regnvær sørget for at kampen ble avsluttet med sleip bane og perfekte forhold for sklitaklinger. Begge lagene skal ha stor honnør for at disse taklingene verken skadet spillere eller ødela stemningen på banen. Noen av forsøkene hadde minst 18-årsgrense og gjestene fra Hamar var definitivt ikke mindre taklingsglade enn hjemmelaget. 

Eirik og Lars (2) sørget for tre fine bortescoringer og sammen med løpsglade lagkamerater var det nok til å sørge for historisk borteseier mot våre gode venner fra Fredrikstad. 

Disse rodde i land årets andre seier i seriespillet: Kjell, Kim, Elias, Eirik (1), Rebecka, Dawiit, Lars (2), Aleksander, Dennis, Ramona og Rune.

Trener-Kai

 

Annonse fra Eliteserien: