Kamma har aldri vært bedre!

(HamKam - Raufoss 7-5): Gatelaget har fram til nå vært helt middels på en god dag, men mot Raufoss satte Kamma en helt ny standard. Den første halve timen var rett og slett glitrende og laget spilte sin klart beste omgang siden oppstarten i 2017.

Annonse:

I kamp nummer 154 siden oppstarten fant endelig HamKam fram finspillet, kombinasjonene, presisjonen, løpskraften, spillegleden, taklingsviljen og humøret. Og gjengen tok fram alt dette samtidig. Tidligere har det vært perioder hvor Kamma har vært ganske gode, men aldri i nærheten av kvaliteten som ble vist den første halve timen.

FLOTT REFERANSE
- Dette er en omgang vi skal ta vare på og som Tom (Jacobsen), dere og jeg kan bruke som en referanse. Når ting kladder litt kan vi spole tilbake og huske hva vi gjorde spesielt godt i denne omgangen mot Raufoss, sier trener Kai Kristiansen, som koste seg i høstsola på verdens vakreste Briskeby.

- Vi kommer ikke nærmere en perfekt gjennomført omgang, slo både spillere og trenere fast i pausa.

Etter pause stemte ikke alt like mye, men det skulle nesten bare mangle også. Det er veldig få lag i verden som klarer å kjøre på like godt i to omganger og Kamma er ikke noe unntak. Likevel er det all mulig grunn for laget å være stolte over gjennomføringen av oppgjøret mot den gode og plagsomme naboen fra andre sida av Mjøsa.

NY DEBUTANT
Gledelig er det å se at HamKam også stadig rekrutterer nye spillere. For et par kamper siden spilte Kussai sin første kamp for grønnbuksene, mens Etienne kledde på seg klubbdrakta for første gang denne gangen.

- Så langt denne sesongen har 77 spillere vært innom treningene våre og det er alltid noe helt spesielt hver gang noen spiller sin aller første kamp for oss. Ekstra moro er det å se at ferskingene våre smiler etter kampen er spilt. Da kan det hende de dukker opp også senere, sier Kristiansen fornøyd.

DRØMMETREFF
En av lagets ferskeste spillere, Kussai, fikk drømmetreff (se hovedbildet) da han hamret inn 3-1, minutter etter at debutant Etienne hadde utliknet til 1-1. Snakk om å markere seg på en fin måte.

Disse var med mot Raufoss: Kjell, Kim, Andreas, Elias, Andre, Eirik (2), Etienne (1), Aleksander, Rambo (2), Dawiit (1) og Kussai (1).

Annonse fra Eliteserien: