Kamma på Danmark-tur

Lørdag 17. februar klokken 13.30 spiller HamKam treningskamp mot Aalborg i Danmark.

Annonse:

Lørdag 17. februar skulle vi møte Kongsvinger i Kongsvingerhallen. Nylig mottok HamKam en forespørsel fra Aalborg med ønske om å spille mot oss den samme lørdagen. Vår hovedtrener tok kontakt med Espen Nystuen og Kongsvinger for å forhøre seg om muligheten til å takke ja til det danske tilbudet. Espen og Kongsvinger var på tilbudssiden og sørget for at HamKam nå reiser til Danmark for å måle krefter mot et lag fra et annet land.

Jakob Michelsen er glad for å få muligheten til å møte et dansk lag, samtidig som man kan lage enda en tur med gutta.

-Jeg er veldig fornøyd med at vi får muligheten til å spille en kamp mot et godt Aalborg-lag. For Aalborg blir dette generalprøven før de setter i gang igjen med andre del av årets sesong for dem.

- Både sportslig og sosialt vil dette bli en fin helg for oss. Det blir vår 3. danske motstander på rad etter at vi møter Fredericia og Lyngby i Tyrkia.

Hvilken bane kampen skal spilles på er ikke bestemt enda. Kampen spilles i Aalborg. Jakob ønsker også å rette en stor takk til laget fra skogene.

- Vi ønsker å takke Kongsvinger og Espen Nystuen for samarbeidsviljen med å gi oss denne muligheten. Vi ser også frem til å møte Kongsvinger i mars, i Marbella, avslutter en takknemlig Kamma-trener.

Resterende kamper: 

Onsdag 07. februar15.00HamKam - FredericiaTreningsleir i Tyrkia
Lørdag 10. februar14.00HamKam - LyngbyTreningsleir Tyrkia
Lørdag 17. februar13.30Aalborg - HamKam Gistrup Kunstgræs
Fredag 23. februar10.15HamKam - Fredrikstad FKLSK Hallen
Tirsdag 5. mars16.00HamKam - KongsvingerMarbella
Søndag 10. mars14.00HamKam - FK Haugesund Marbella
Lørdag 16. mars15.00HamKam - Sarpsborg 08Briskeby 
Lørdag 23. mars13.00Tromsø IL - HamKamRomssa Arena
Annonse fra Eliteserien: