Kamphendelser: HamKam - Grorud

Poengdeling på Briskeby. Kampen ender 1-1 etter mål av Martin Høyland for Grorud og Kristian Lønstad Onsrud utliknet for HamKam. Les hendelsene her:

HamKam - Grorud 1-1 (1-1);

Høytflyvende Grorud kom på besøk i Kjetil Rekdals debutkamp for HamKam. Her kan dere se hvordan kampen forløp seg:

1 min: Vi er i gang på Briskeby.

7 min: HamKam farlig frempå etter en dødball. Dieserud slår inn. Alegre får heade på bakerste. Den blir litt for høy og headingen går rett opp. Til slutt får Emil Sildnes muligheten til å avslutte fra 14 meter. Skuddet går i ryggen til Strømnes som ikke rekker å hoppe unna.

13 min: 0-1. Martin Høyland får muligheten fra 16 meter. Skuddet er hardt og velplasser nede i lengste hjørnet utagbart for Lars Jendal.

17 min: 1-1! Kristian Lønstad Onsrud åpner målkontoen. Fyrer av fra 22 meter. Ballen stiger opp i nettaket. Flott scoring.

24 min: HamKam spiller med ti mann nå etter at Lønstad Onsrud er ute til behandling etter en hodeskade i duell med Oscar Aga.

25 min: Der er Kristian tilbake ferdig sydd og bandasjert.

33 min: Gult kort til Glenn Harviken som stopper Tobias Svendsen på vei gjennom på venstresiden.

33 min: Ny god sjanse til hjemmelaget. God dødball fra Solbakken. Strømnes kommer høyest og får headet ballen. Dessverre går den en meter over tverrliggeren.

37 min: Leo Cornic får gult kort da han feller Vetle Skjærvik.

40 min: Jonas Enkerud er god og rutinert og vinner ballen fra Glenn Harviken. Jonas forsøker seg på halvspretten og keeper gir retur. På returen får han ikke kontroll nok på ballen.

45 min: Nytt farlig hjørnespark. Strømnes vinner duellen med keeper. Men han står får nære mål til å kunne få den under tverrligger. Sniker seg over.

45 min: Lagene går til pause på stillingen 1-1. Kristian Lønstad Onsrud utliknet Grorud-ledelsen med et flott langskudd oppe i vinkelen. HamKam har vært det hvasseste laget uten å ha skapt de alt for store sjansene.

46 min: Vi er i gang med andre omgang.

50 min: HamKam har startet omgangen godt. Mye gode kombinasjoner og god innsats. Men Grorud-forsvaret er kompakte.

57 min: HamKam får en god kontringsmulighet. Flott løst av Sildnes som vender vekk en Grorud-forsvarer elegant ved å hoppe over ballen. Finner Markus Solbakken inn i midten med masse plass. Han går og får ikke helt bestemt seg for hva han skal gjøre. Prøver å spille Enkerud med venstrefoten. Pasningen glir inn til keeper.

62 min: Lars-Gunnar Johnsen i og Ahmed Daghim inn for Emil Sildnes og Anders Dieserud.

63 min: Grorud spiller seg til en fin sjanse. Lars Jendal redder to forsøk hvor de gulkledde kommer alene med keeper.

66 min: Tre bytter hos Grorud. Thomas Elsebutangen, Kevin Mankowitz og Trace Murray kommer inn for Oscar Aga, Sigrud Grønli og Leo Cornic.

80 min: Gult kort til Preben Markowitz.

81 min: Faysal Ahmed kommer inn for Elias Hagen.

86 min: Magnus Dahlby erstatter Nikolai Hristov hos Grorud.

90 min: Lars-Gunnar får gult kort.

90 min: Kampen ender med poengdeling. 1-1. Begge målene scoret i første omgang. HamKam jobber godt og spiller en god kamp. Får dessverre ikke uttelling på sjansene.