Kamphendelser: HamKam - Raufoss

HamKam taper 0-1 hjemme mot Raufoss etter et sjansefattig oppgjør. Les hendelsene her:

HamKam - Raufoss 0-1 (0-0);

To lag som kjemper om å unngå nedrykksplassene etter en drøy halvspilt sesong møtes til dyst på Briskeby. Mjøsderby. HamKam møter Raufoss. Begge lag kommer fra seier i forrige runde. HamKam slo som kjent Stjørdals-Blink 1-0 på bortebane etter mål av Marcus Pedersen. Samme mann må sone under dagens kamp da han pådro seg to gule kort og dermed rødt i trøndelag forrige søndag.

1 min: Kampen er i gang på Briskeby.

10 min: Jevn åpning på kampen. Noen dødballer til hvert av lagene uten at det har blitt skapt noen farligheter ut av det.

22 min: Emile Dadjo må forlate banen med en skade. Nicolai Fremstad kommer inn for Raufoss.

36 min: Første tilløp til en god målsjanse på Briskeby. Onsrud blir spilt gjennom alene med keeper. Får ikke ordentlig kontroll på ballen. Prøver å avslutte. Lauvli redder. Dommer dømmer hands til Kristian etter redningen.

39 min: Stor mulighet til hjemmelaget. Tobias Svendsen tråkler seg inn i seksten. Dribler av et par mann før han forsøker å avslutte fra 10 meter. Prøver å curle den i lengste. Stryker stolpen.

45 min: Raufoss kommer fremover og får fyrt av et skudd fra 17 meter. Prøver å bue den inn i nærmeste hjørnet med innsiden der Matias Belli Moldskred. Ser ut til at Jendal har kontroll og skuddet går utenfor.

45 min: Pause på Briskeby. Ingen høydare av en fotballkamp. Få målsjanser å melde om. Hjemmelaget kneppet mest ball og er trygge bakover i første omgang. Tobias Svendsen skaper omgangens største sjans. Ikke mange centimeterene unna ledelse seks minutter flr slutt,

46 min: De siste førtifem er sparket igang.

47 min: Gult kort til Vetle Skjærvik.

48 min: Raufoss treffer tverrliggeren på et frispark fra 20 meter. Det er nære. Spretter på streken og ut. Strømnes klarerer.

57 min: Ny Raufoss-dødball. Godt slått fra korridor. Matias Belli Moldskred får heade ballen fritt fra 8 meter. Rett på Lars Jendal som redder enkelt.

62 min: Kjempesjanse til hjemmelaget. Sildnes holder på å sende oss i ledelsen. Et lavt innlegg som Sildnes stuper inn og prøver å styre ballen i mål. Treffer klokkerent i stanga. Det er nære.

63 min: Gult kort til Kristian Strande som gjør en strålende takling. Dommer Moen må ha ment at hastigheten inn i duellen har vært for rask.

64 min: William Mikalsen og Steffen Skogvang Pedersen kommer inn for Emil Sildnes og Kristian Strande.

71 min: To bytter fra Raufoss. Doghman og Nessø ut. Fandi og G. Simenstad inn.

73 min: 0-1. Raufoss tar ledelsen. Emil Breivik bredsider ballen i lengste hjørnet. Får gult kort for feiringen foran BriskebyBanden.

76 min: Vetle Skjærvik vinner duellen inne i feltet etter en Nymo Matland corner. Blir for tett på målet og ballen går over.

81 min: Jarmund Øyen Kvernstuen kommer inn for Ahmed Daghim.

81 min: Ny god mulighet etter dødball. Rubén vinner duellen på bakerste, header inn foran mål. Der er Skjærvik nære å vinne ballen på åpent mål. En Raufoss-forsvarer får touchet den vekk.

88 min: Ny mulighet for Skjærvik. Ganske lik fra Matland hvor Skjærvik vinner duellen foran keeper. Nok en gang for nære mål og headingen går over.

90 min: Fire minutter lagt til.

90 min: Målscorer Emil Breivik blir erstattet av Lee Sørensen.

90 min: Et sjansefattig oppgjør er slutt. HamKam taper til slutt 0-1 etter målet til Emil Breivik kvarteret før slutt. HamKam skaper mest, men scorer ikke mål.