Lagbilde Grorud

Keeperplassen er ledig i Kamma

(Grorud - HamKam 1-14): Gatelaget i Kamma suser inn i høstsesongen uten fast målvakt. Enkel empiri viser nemlig at keepere i HamKam står i stor fare for å enten få betalt jobb, eller bli skadet. Ofte begge deler. Nå er plassen på laget ledig.

Annonse:

Keeper-Kjell har voktet kassa i en årrekke, men på grunn av betalt jobb har han over tid spilt mindre fotball og jobbet mer. Nå skal i tillegg mannen med Innlandets tøffeste bart ankelopereres og er ute av fotball en god stund framover.

JOBB I DALA
Mathias stod raskt klar som stødig vikar da Kjell ikke kunne stå, men så fikk han også betalt jobb - i tillegg til kne-trøbbel. Etter jobbtilbudet har vi knapt sett mannen fra Kragerø. Heldigvis.

Om vi skrur klokka enda lenger bakover forsøkte keeper-legenden Jan Roger å få Christer til å bli god til å kaste seg ned til både høyre og venstre. Den jobben ble aldri fullført, siden arbeidslivet kom og sikret seg sisteskansen for Skien også.

Dawiit er fortsatt mulig å plassere i mål, men målsniken liker seg aller best i andre enden av banen og pirket inn tre mål mot Grorud. Alle med bredsiden og presisjon.

HYGGELIG FORBANNELSE
Lars tok på seg keeper-trøya mot Grorud og har meldt at han kan være løsningen i noen kamper framover. Og ikke før han hadde gitt treneren beskjed om det, fikk han en oppringing og tilbud om litt betalt jobb.

Dette kan da ikke være tilfeldig???

Derfor: Har du et ønske om å stå i mål, kanskje få deg betalt jobb og ikke er redd for å bli småskadet? Da kan Gatelaget i HamKam være noe for deg.

HISTORIENS FØRSTE
Historiens første kamp mot Grorud ble et veldig fint møte. Gjengen fra Oslo øst var omtrent akkurat slik vi selv var da vi startet dette eventyret: supre, blide spillere som elsker fotball og som garantert kommer til å få nydelige opplevelser på og utenfor banen.

Disse var med til Grorud: Lars, Elias (1), Kim, Andre, Alexsander (2), Aleks, Metkel (6), Eirik (2), Dawiit (3). Pål var med til Oslo, skiftet og varmet opp Lars i mål. Et snaut halvår etter et komplisert beinbrudd var Pål med laget på tur, men om han kommer tilbake i kamp vil tiden vise.

Trener-Kai

 

 

Annonse fra Eliteserien: