Keepervikar Elias reddet dagen

(HamKam - VIF 2-2, HamKam - KFUM 3-4, HamKam - Stabæk 1-4): Elias pleier å ruve i Kamma-forsvaret, men under mini-turneringen på Nadderud måtte han kle på seg både keeper-drakt og keeper-hansker. Vikaren mellom stengene klarte seg kjempefint og var med på lage tre jevne og fine oppgjør.

Gatelaget har en håndfull med keepere i stallen. Elias er ikke en av dem, men når både Kjell og Steffen var opptatt med jobb og Matias fortsatt sliter med en vond rygg, tok forsvarsspilleren ansvar og meldte seg frivillig.

DEBUTANTER
Dermed stilte Kamma med 10 spillere under mini-turneringen på Nadderud. To utespillere debuterte, mens Elias gjorde sine tre første kamper som målvakt. Med fasiten i hånda kan vi slå fast at både enkeltspillere og laget gjorde en klart godkjent turnering.

I åpningskampen mot Vålerenga kom Kamma et par mål bak, men to kjappe scoringer sørget for fortjent poengdeling. Mot KFUM i kampen etter var våre motstandere både effektive offensivt og offervillige foran eget mål, noe som sørget for en knapp seier til våre venner fra Oslo øst.

I den siste kampen spilte vi jevnt med Stabæk før pause, før to kjappe baklengs rett etter pause sørget for fortjent Stabæk-seier.

SNART SERIESTART
Mini-turneringen på Nadderud var siste test før Gatelaget serieåpner med bortekamp mot Sandefjord onsdag 29. mars.

- Vi ligger stabilt på rundt 20 spillere på trening, men fortsatt er vi ikke flere enn at alle som ønsker å spille kamper får være med. I tiden framover må vi sørge for at kamper blir ukas høydepunkt for enda flere, sier trener Kai Kristiansen som skryter av gjengen som spilte på Nadderud.

- Spillemessig er vi i framgang og alle gjør så godt vi kan i hver eneste kamp. At vi ikke lykkes med alt vi forsøker på er helt OK. Det er viljen til å bli bedre som betyr noe, mener Kristiansen.

Disse 10 var med på Nadderud: Elias, Kim, Andre, Andreas, Tommy (1), Metkel (2), Rambo (2), Pål, Rune (1) og Dawiit.