KILDE PÅ DRAKTERMET - EVIG TILGANG PÅ MULIGHETER!

Hamar Media har blitt til Kilde - en kraftfull og innovativ aktør innen medier og kommunikasjon.

Annonse:

Kilde er sterkt forankret i Innlandet, og har vært en samarbeidspartner til HamKam i lang tid. Kilde er en familie av selskaper innen nyhetsformidling, kommunikasjon, teknologi og forretningsutvikling. Kilde er morselskapet i denne familien. Gjennom våre datterselskaper skaper vi gode relasjoner som gir vinn-vinn situasjon, en gjensidig verdiskapning som gir fordeler for begge parter. Det handler om å utnytte hverandres ressurser og kompetanse.

Avisene i Kilde-familien er HA, Stangeavisa og Lokalavisa Trysil-Engerdal.

Kommunikasjonsvirksomheten i Kilde er samlet i Aspiregruppen, som består av Flisa Trykkeri, Spire Kommunikasjon, Fortell Innholdsbyrå og ANTI Hamar

G64 Vekst er også en del av Kilde, og skal tilføre kapital, kompetanse og lokaler til Innlands-bedrifter som er i gründer-fasen eller ønsker å utvide virksomheten.

Magretha Musland er Kildes kommunikasjons- og partneransvarlig og er svært opptatt av hvordan vi kan dra nytte av hverandre.

Partnersamarbeidet med Hamkam er et godt eksempel på hvordan Kilde ønsker å jobbe med partnerskap fremover. Gjennom vårt partnersamarbeid bygger vi hverandre opp og gir hverandre verdi i form av å bistå rundt felles bærekraft og være en motor for synlighet.

— Magretha Musland

Kilde har flere virksomheter som kommer HamKam til gode, og samarbeidsavtalen er nærmest en mal på hvordan et moderne partnerskap kan se ut.

BÆREKRAFTIG FREMTID

Avtalen med Kilde viser prov på et moderne og fruktbart samarbeid, der vi drar nytte av hverandre på flere plan. De aller fleste profileringsskiltene på Briskeby er laget hos Flisa Trykkeri, der vi kan tilby våre samarbeidspartnere fordelaktige priser.

Kilde er også med på klubbens bærekraftsprosjekt. Her tas det "stikkprøver" av ulike partnere i et ledd for å opplyse, måle og forbedre bærekraft ute i bedriftene.

- Kilde, og Hamar Arbeiderblad spesielt, er med på å gjøre merkevaren vår enda mer attraktiv. Vi får ut budskapet vårt til store deler av Innlandets befolkning, dette er med på å skape profiler og interesse, forteller en stolt markedsansvarlig Frederik Garshol.

DETTE ER KILDE - MED EGNE ORD

Vi er selskaper som vokser sammen for å gå robuste inn i fremtiden vi skal inn i. Til hver kunde og hvert prosjekt, håndplukker vi mennesker, tanker og idéer til et verdiskapende samarbeid som kombinerer ledelse og rådgivning med kreativitet og distribusjon.

Vi skal engasjere og utfordre gjennom hele spekteret av kommunikasjonstjenester; fra medier og nyhetsformidling til innovasjon, forretningsutvikling og digitalisering.

Du og jeg og vi er utgangspunktet og vår viktigste kilde.

Velkommen på verdens fineste drakt!

Kiled logo arm - portrett med Udahl.jpg
Henrik Udahl viser frem vår nye draktpartner!

 

 

Annonse fra Eliteserien: