Kirkevold er med i 2023

Pål Alexander Kirkevold forlenger avtalen med HamKam Fotball ut 2023-sesongen!

Annonse:

Den sterke angriperen fra Re kommune har forlenget med HamKam ut kommende sesong. Med sine to perioder i klubben har Pål spilt 83 kamper og scoret 34 mål til nå. 

Mannen som satte inn det inn målet som sikret Eliteserie-spill i 2023 gleder seg til å bekle den vakre hvite & grønne drakta ennå en sesong:

- Jeg trives godt i HamKam og føler vi har noe uforløst å jobbe videre med her. Jeg har lyst til å være med å ta nye steg neste sesong. Jeg har ambisjoner om å sette et større fotavtrykk i Eliteserien kommende sesong, hvor jeg ønsker å score flere mål og utvikle det jeg er god på enda mer, forteller en glad Pål Alexander Kirkevold.

I Eliteserien 2022 scoret Pål på et vakkert hodestøt borte mot Tromsø, et nydelig frispark borte mot Jerv, før han satte inn sin tredje for sesongen på vakkert vis i Bodø. Det endte med fire mål, da han satte inn det viktige 2-1 målet borte mot Sandefjord i den tredje siste serierunden.

- Pål har vært en viktig mann for oss denne sesongen, både offensivt og defensivt. Vi er derfor glad av vi har kommet til enighet om ny kontrakt, sier sportsjef Espen Olsen.

Annonse fra Eliteserien: