Kirknes: - Dette er stort

VIDEO: KIWI Minipris og HamKam har blitt enige om et samarbeid de to kommende sesongene.

Annonse:

KIWI Minipris er med på laget de to kommende sesongene og gleder seg til å være med på det positive som skjer på Briskeby om dagen. Dette gjelder KIWI Norge, KIWI Ridabu og KIWI CC mart`n.

HamKams medieavdeling tok en prat med Tor-Ole Kirknes fra KIWI Ridabu og Mehran Amundsen-Ansari fra HamKam Fotball.

- De har gått inn som en av våre hovedpartnere og det er jo en gledelig nyhet, sier en glad Mehran før han forteller at KIWI nå blir synlig på baksiden av HamKam-shortsen de to neste årene.

Tor-Ole Kirknes fra Ridabu brenner virkelig for fotballen i området og gleder seg like mye som HamKams markedssjef til dette samarbeidet.

- Det er stort å få være med på denne oppturen HamKam er inne i nå. Etter å ha hørt all snakket på butikken i det siste så er det helt klart tydelig at det igjen snakkes om HamKam i positiv grad, forteller en entusiastisk butikksjef hos KIWI Ridabu.

- Det gleder hjertet mitt litt ekstra at Ridabu-gutten, Emil Sildnes er tilbake i HamKam. Bodil som jobber hos oss var jo barnepike for Emil i sin tid, så dette er litt ekstra spesielt for oss fra Ridabu kan Tor-Ole fortelle med glede, før Mehran kan fortelle at Emil Sidlnes også blir KIWI Ridabu sin fadderspiller denne sesongen.

Dette samarbeidet har Mehran Amundsen-Ansari jobbet lenge for.

- Jeg har vært i samtaler med regionsjef i KIWI, Espen Madsen i en lang periode nå, og jeg ønsker å takke han for de fine samtalene vi har hatt de siste ukene. Det er veldig glede å få med KIWI på laget igjen og vi gleder oss stort til å samarbeide med dem de to neste sesongene, avslutter markedssjefen til hamkam.no. 

Se video av Tor-Ole Kirknes og Mehran Amundsen-Ansari:


Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: