Kiwi Ridabu bidrar til like muligheter!

Kjøpmann og Kamma-supporter, Tor-Ole Kirknes, er en velkjent mann i Hamar generelt og i HamKam-sammenheng spesielt. Den blide og trivelige butikkmannen har i en årrekke drevet Kiwi Ridabu, og har sammen med resten av staben der utviklet en av de mest populære butikkene i Hamarområdet.

Annonse:

Tor-Ole har i en årrekke bidratt til at både Gatelaget og Herrelaget får en bedre hverdag, og nå ønsker han å bidra til at kvinnelaget får like muligheter:

- Jeg er en fotballmann som liker å følge med på det som skjer i regionen, og følger HamKam tett. Da klubben nå også satser på kvinnesiden, skulle det bare mangle at vi ikke bidrar der også. Det handler om fornuft og å følge med i tiden. Utviklingen på jentesiden er eksplosiv, og det å kunne være med fra start av, slik vi gjorde med Gatelaget er moro, og flere bør kjenne sin besøkelsestid nå, sier Tor-Ole bastant.

I løpet av ei treningsuke er restitusjon en sentral del av utviklings- og prestasjonskulturen i et lag. Spesielt viktig er dette på kvinnesiden, da utøverne i all hovedsak skal prestere på skole/studier og jobb ved siden av fotballkarrieren. At man på nivå 3 trener på kveldstid gjør totalkabalen for spillerne utfordrende. 

Man har dermed som partner mulighet til å få stor nytteverdi for sine bidrag i vår sammenheng hos HamKam Kvinner Elite. Det at spillerne nå vil kunne få noe enkelt å fylle lagrene med etter trening, er HamKam Kvinner Elite takknemlige for. 

- Kiwi Ridabu er kjent for god service og en personlig holdning til kundene sine, akkurat slik vi ønsker med våre partnere. At de bidrar til at jentene kan få næring i forbindelse med treninger og kamper, og i tillegg går inn med midler for å fremme like muligheter, er for oss svært gledelig og vi er veldig ydmyke for støtten, sier Katrine K. Michelsen, Daglig Leder i HamKam Kvinner Elite.

Gjør som HamKam Kvinner Elite - ta turen innom Kiwi Ridabu for en svært hyggelig handel!

 

Annonse fra Eliteserien: