KIWI Ridabu forsterker sin støtte for HamKam Kvinner i 2024!

Annonse:

Tor-Ole Kirknes og Kiwi Ridabu var tidlig på banen som partner i fjorårets etableringsår. I år forlenger de avtalen og øker sitt bidrag og engasjement for å løfte HamKam Kvinner i 2024.

Den lokale kjøpmannen og HamKam-supporteren, Tor-Ole Kirknes, var tidlig positiv til HamKams kvinnesatsing. Dette resulterte i at Kiwi Ridabu også i etableringssesongen i fjor var en meget sterk bidragsyter og partner for HamKam Kvinner.
De ønsker nå å være én av foregangspersonene som blir med på den eksplosive veksten i kvinnefotballen, forlenger sin avtale og forsterker sine bidrag inn mot laget også i 2024.
 
Tor-Ole er tydelig på hvorfor han i år ønsker å bidra sterkere i sin forlengede avtale:
 
«Vi skal være med og bidra til at jenter og kvinner får muligheten til å spille på et toppnivå i fotballen i Innlandet. Derfor ønsker vi å være en tydelig partner i satsingen for opprykk for HamKam Kvinner.
2023 var et fantastisk flott debut-år for HamKam Kvinner. Klubben har tatt et samfunnsansvar her på samme måte som flere andre Eliteserieklubber gjør, og er på rett veg. Da trengs det ekstra oppbakking for å optimalisere der man kan, i en tid hvor utviklinga på kvinnesiden allerede har skutt fart, og det er også grunnen til at vi nå forlenger og i tillegg legger ekstra trøkk i det. Vi håper at det kan bidra til at laget lykkes, til det beste for jente-/kvinnefotballen i Innlandet».


 

Kiwi 1600 gange 900.jpg
Tor-Ole Kirknes, Kiwi Ridabu og Katrine K. Michelsen, HamKam Kvinner Elite


En tydelig og åpen dialog med sine partnere er noe av det viktigste for HamKams kvinneavdeling. Det å sammen jobbe mot et felles mål, og utvikle sitt felles produkt står sentralt. Daglig leder, Katrine K. Michelsen, er med dette svært fornøyd med at Kiwi Ridabu blir med videre, men også at partnere ser og forstår den eksplosive utviklingen i fotballen på kvinnesiden, og ønsker å bidra med mer:
 
«Partnerne våre er vi helt avhengig av, som bidrar til at jenter og kvinner får likere muligheter. Vi ønsker sammen å legge til rette for en god utviklingsarena for lokale fotballspillere, ispedd forsterkinger med erfaring vi kan klare å tiltrekke oss som følge av at vi kan tilby spillerne en totalpakke i deres hverdag. Utover at Kiwi Ridabu er en stor ressurs for oss, skal det også sies at frontpersonen i dette alltid er klar til å bistå oss og spillerne med smått og stort. Det at partnere er oppriktig interessert i hva vi driver med, og som følger med på konteksten vi lever i, er helt uunnværlig for oss», avslutter den daglige lederen.
 
Vi takker Kiwi Ridabu for tilliten og bistand med å oppnå drømmene i 2024!
 

Annonse fra Eliteserien: