Kjøp billetter til vår siste hjemmekamp

Årets siste hjemmekamp spilles mot Vålerenga på Briskeby den 26. november klokken 17.00.

Annonse:

Enkeltbilletter selges her

Legg merke til at vi har noen felt med Free Seating.  Kjøper du en billett på feltene "Free seating" eller B-feltet får du ikke en fast seteplass. Du har da fritt setevalg når du ankommer stadion, men dog bare innenfor det valgte feltet. Det samme gjelder hele den nye langsiden mot politihuset/vikingskipet frem til alt er ferdig merket.

Er du medlem av OBOS  får du reduserte priser ved å følge denne linken.

På grunn av utbyggingen av Briskeby vil de første hjemmekampene spilles uten langsiden mot politihuset og Vikingskipet og det vil derfor være begrenset kapasitet. Det kan derfor være smart å kjøpe billetten din nå!

Salkart 2023 pr. 03.07.2023.JPG

Setekart Briskeby

Handicapbilletter

Handikapbilletter (og ledsagerbilletter) kjøpes på WEB eller i HamKam appen på lik linje som enkeltbillettene. Billettene finner du på Fredvang nedre. Dette avhenger av om den som kjøper billetten sitter i rullestol, så står det stoler til ledsagerne ved siden av. Sitter du ikke i rullestol, men likevel har krav på ledsager så kjøper du en billett på et området med flere ledige seter og tar kontakt med [email protected] for å få ettersendt ledsagerbilletten.

Aldersgrenser

  • Barn: 0 - 15 år
  • Honnør: 67 år eller offentlig bevis

For sesongkort gjelder den alderen du fyller den sesongen. 

VIP-billetter

Er du samarbeidspartner og har spørsmål angående VIP-billetter kan de rettes til [email protected]. VIP-billetter som ligger ute for salg gir deg kun tilgang til de beste setene på stadion.

Følgene info gjelder for de respektive gruppene:

Frikort

Siste frist for å bestille frikort er 72 timer før kampstart. 

Bestillingen er fullført og registrert når skjemaet under er utfylt og sendt. Billettene sendes til din HamKam APP. Du finner de under mine kjøp i menyen. Husk å velge riktig kamp i nedtrekksmenyen. Gjelder ikke cupkamper.

Disse gruppene kan bestille frikort hos HamKam Fotball:

  • Norsk Toppfotball (NTF)
  • Norges Fotball Forbund (NFF)
  • Fotballkrets (IØFK)
  • Idrettsforbund/Idrettskrets (NIF/IK)
  • Norske Sportsjournalisters Forbund

Ut sesongen 2023 kan fribilletter bestilles her.

Bortesupportere

Billetter for bortesupportere kjøpes på samme link og/eller i HamKam appen. Felt H, G, F, og E er bortefelt. De to sistnevnte åpnes kun ved behov. Er felt H eller G utsolgt er F neste alternativ. Selges felt F også ut åpnes felt E. Ved spesielle anledninger kan  det også være lurt å sjekke info hos klubb og/eller supporterklubb om det har kommet noe spesifikk info til nettopp kampen du kommer som bortesupporter.

Scouting tickets

Please contact [email protected] for scouting tickets.

For pressen

TRYKK HER

 

Annonse fra Eliteserien: