- Kneet responderer bra

Julian Dunn fikk reise hjem til familien etter den stygge kneskaden mot Viking. Nå har han vært tilbake på Hamar i et par uker og opptreningen er godt i gang:

Annonse:

Etter et par uker ferie hjemme sammen med familie og venner er Julian tilbake på Briskeby og i full gang med opptreningen av kneskaden han pådro seg tidlig i kampen borte mot Viking i Stavanger.

- Det har vært godt å være hjemme sammen med familien og venner. Alltid godt å få litt kjærlighet etter en sånn skade. De hjalp meg til å snu hodet til positive tanker, innleder kanadieren.

Nå er han som nevnt tilbake på Briskeby og er like glad for å møte lagkameratene igjen etter et par ukers pause.

- Godt å se lagkameratene mine igjen, og endelig få trent i gymmen. Det blir mye tid i gymmen med Ådne og Magnus nå, men all jobben jeg legger ned nå betaler seg når jeg er tilbake på feltet. Det er godt å få support fra gutta mens jeg trener.

Det blir noen måneder med opptrening for unngutten fra Toronto. Men han har et håp om å kunne trene litt med ball igjen i løpet av oktober.

- Jeg håper å kunne starte på feltet med litt ball igjen i løpet av oktober. Jeg håper opptreningen går bra fremover.

Progresjonen går også bra etter et par uker i gymmen.

- Det går bra. Beinet responerer bra og jeg kan gå normalt. Øvelsene går fint også. Nå blir det viktig å få trent tilbake musklene.

- Hvordan er det å se guttene spille kamper fra tribunen?

- Det er tøft å ikke kunne bidra selv. Jeg skulle veldig gjerne vært på banen og kriget sammen med kameratene mine, men nå gjør jeg så godt jeg kan med å støtte gutta fra sidelinjen, avslutter den solide midtstopperen til hamkam.no.

Julian Dunn på sykkel.png
Det blir noen timer på sykkelen og styrkerommet for Julian de neste ukene

 

Annonse fra Eliteserien: