Kontorleverandøren med julegave til Gatelaget

De ansatte hos Kontorleverandøren sa nei til til egen julegave og ville heller bruke pengene på Gatelaget i HamKam. Torsdag fikk spillere og trenere overrakt gaven av daglig leder Terje Bessesen (til venstre) og salgskonsulent Anders Kolbuholen (til høyre) under en julelunsj hos Kammas lojale samarbeidspartner.

Annonse:

- Det er sjelden vi får hyggeligere beskjeder enn denne, smiler lagets trener Kai Kristiansen som sammen med trener-kollega Geir Eriksen og gatelagsspiller Andre mottok den rause gaven torsdag.

Under Kontorleverandørens tradisjonsrike julelunsj fikk Kammas representanter stråledende julemat, en hyggelig prat rundt langbordene og ikke minst en flott gave.

- Jeg håper dere kan bruke pengene til å finne på noe hyggelig med spillerne, sier Bessesen og overrekker et gavekort på 5.000 kroner på en av byens gode spisesteder.

- Tusen hjertelig takk for både gaven, invitasjonen og veldig god mat her i dag, sier Andre som representerte spillerne på en strålende måte.

- Vi setter veldig pris på dette og jeg skal hilse så mye på vegne av alle lagkameratene mine, sier Andre, som sammen med trenerne hadde en veldig hyggelig førjulstime hos en av klubbens mange lojale samarbeidspartnere.

Annonse fra Eliteserien: