- Kravene ble fulgt

HamKam - Ull/Kisa 4-0 (2-0);

Scoringer: 1-0 Jo Nymo Matland (21`), 2-0 Morten Bjørlo (26`), 3-0 Kristian Eriksen (32`), 4-0 Jarmund Øyen Kvernstuen (55`).

HamKam (3-5-2); Lukasz Jarosinski - Hasan Kurucay, Vetle Skjærvik, Jo Nymo Matland - Aleksander Melgalvis (Arne Hopland Ødegård, 44 min.), Kristian Eriksen (Van Za Lian Bawi Hrin, 44 min.), Morten Bjørlo (August Jenssen, 44 min.), Kristian Lønstad Onsrud (Emil Sildnes, 30 min.), Davod Arzani - Albert Berisha, Jonas Enkerud (Jarmund Øyen Kvernstuen, 30 min.).

----------------------

HamKam møtte onsdag formiddag Ull/Kisa til lunsjball på Briskeby. 2 ganger 30 minutter i strålende fotballvær i april. Det ble også en strålende fotballdag for hjemmelaget som spilte god fotball ute på Briskeby-kunstgresset. Dagens første ble satt av dødballspesialist, Jo Nymo Matland. Albert Berisha blir felt på rundt tjue meter. Tromsøværingen skyter via muren og ballen flakker inn i målet bak Hagerup i Kisa-buret.

Mål to var et meget vakkert angrep av HamKam. Hasan Kurucay slår en utsøkt pasning fra sin høyre stopperposisjon hvor Aleksander Melgalvis mottar ballen på høyrekanten. Brumunddølen legger ballen hardt og flatt førtifem grader ut. Berisha hopper over ballen hvor Morten Bjørlo kommer i en enda bedre prosisjon. Rogalendingen banker ballen i nettet og åpner dermed målkontoen i HamKam-trøya.

Rett etter pause får Kristian Eriksen all tid i verden utenfor sekstenmeteren og banker ballen hardt og flatt inn i lengste hjørnet og økte til 3-0. Jarmund Øyen Kvernstuen får æren av å punktere matchen kort tid før slutt. Det var tydelig at det målet betydde mye for unggutten fra Lom. Albert Berisha kriget tilbake ballen høyt i banen og finner Jarmund som får god tid inne i seksten. Curler ballen flott opp i lengste hjørnet.