Kun tillatt med 20 tilskuere mot Åsane og Ull/Kisa

På grunn av økende smitte i Hamar har reglene rundt våre hjemmekamper blitt betydelig innskjerpet. Mot Åsane og Ull/Kisa er det kun tillatt med 20 tilskuere.

Annonse:

- Vi i HamKam tar selvsagt hensyn til rådene og påleggene som kommer for eliteidretten i Hamar, sier daglig leder John Anders Rise, og legger til at han likevel håper de strenge reglene er midlertidige.

- Til kampene mot Åsane (01.11) og Ull/Kisa (07.11) vil supporterne våre i Banden få tilgang til alle 20 billettene. Om de stramme smittevernreglene vil strekke seg lenger enn 14 dager, vil vi se på hvordan vi eventuelt skal fordele billettene i de øvrige hjemmekampene denne sesongen, sier Rise.

I tillegg til 20 tilskuere vil HamKam engasjere et minimum av frivillige, for å sørge for at arrangementet går som ønsket. Alle de som skal være frivillige vil bli kontaktet av klubben. Media vil også få begrenset tilgang til Briskeby søndag.

- Det er kort tid til kampen søndag og vi ber derfor om forståelse for at vi i stor grad må informere både publikum, supportere, medlemmer og frivillige på sosiale medier og på vår egen hjemmeside, sier daglig leder John Anders Rise.

NB! Har du allerede kjøpt billett til HamKam - Åsane? Ta kontakt med Robert på [email protected] om du ønsker å få pengene refundert.

 

 

Annonse fra Eliteserien: