- Kunne ikke blitt veldig mye bedre

Julian Gonstad debuterte mot RBK - tok ropet med Banden etter kampen:

Annonse:

Vi tok en prat med Eliteseriedebutanten etter at unggutten hadde fått i seg dagens dose med Lasagne på klubbhuset etter kampen. På spørsmål om hva han syntes om å få debuten sin med seier mot RBK på hjemmebane svarte han følgende:

- Det var helt sinnsykt. Kunne ikke blitt veldig mye bedre foran et fullsatt Briskeby mot et av de historisk største lagene i Norge, innleder Skreia-gutten.

Han har over en lengre periode og noen sesonger nå trent jevnlig og fast med HamKams beste menn. Selv er han stolt av å være en del av denne gruppa.

- Jeg ønsker jo naturligvis å spille mest mulig for a-laget. Det å være en del av a-laget er jo stort for meg, og jeg er stolt av å kunne være en del av denne gruppa.

Etter kampen mot  Rosenborg ble Julian Gonstad trekt fremst i køen når laget skulle feire sammen med de fantastiske supporterne våre. 17-åringen fikk tatt bølgen opptil flere ganger før han dro i gang ropet med supportere og spillere.

- Det var gåsehudfaktor. Det er faktisk litt vanskelig å sette ord på nå. Det var gøy å kunne feire med fansen og kjenne på gleden som vi alle deler etter en sånn seier, avslutter en fornøyd Gonstad til hamkam.no.

Gratulerer med en av mange kommende Eliteseriekamper, Julian.

Annonse fra Eliteserien: