Kunsten er å beholde fotballgleden

(HamKam - Moss 17-3): Gatelaget til HamKam har historisk utvilsomt tapt flere kamper enn laget har vunnet. Likevel har gjengen i Kamma-garderoben alltid klart å beholde humøret og ikke minst viljen til å møte opp neste gang - uansett resultat. Evnen til å verken grave seg ned eller ta av er melodien HamKam har valgt å nynne til, selv om et seiershyl alltid er vemodig vakkert.

Annonse:

Kamma har mange ganger opplevd dager som Moss gjorde på Briskeby, men i likhet med gjengen fra Melløs er det kun tomt for krefter etter kampen. Smilet er fortsatt det som preger ansiktene til spillerne.

En slik egenskap er det langt fra alle som har naturlig i seg. Ikke minst lagets selvutnevnte manager kan i perioder være pinlig svak på nettopp dette, men spillerne tviholder på egenskapen.

GA ALT
Mot Moss møtte hjemmelaget et lag som var helt på smertepunktet når det kom til antall spillere, men det var aldri snakk om å avlyse kampen. Kråkene fra Moss ga absolutt alt, brukte opp alt som var av løpsstyrke og gjennomførte en bortekamp det virkelig står respekt av.

- HamKam har vært på Moss' side av et kampresultat en rekke ganger og vet derfor at slike kamper kan tære på fotballgleden om resultatet blir hovedfokus. Det ble det aldri hos våre gjester, som fikk avsluttet en slitsom dag med vanvittig god mat laget av vår gode venn og kokk Hai Hang, med råvarer levert av Gatelagets hoffleverandør av lunsj: Tor-Ole fra KIWI Ridabu, skryter Kai Kristiansen.

SNADDER: Tommy (t.h.) med vann i munnen, mens Kjell tar bilde av maten han fikk servert.
SNADDER: Tommy (t.h.) med vann i munnen, mens Kjell tar bilde av maten han fikk servert.

VAKRE SCORINGER
Oppgjøret mot Moss ble ikke dramatisk på noen måte. Fin fotball fra begge lag, to-tre småtøffe taklinger og noen virkelig vakre scoringer. Våre venner fra Moss startet kampen med en perle av en scoring og hjemmelaget avsluttet med å rulle inn kampens siste scoringer etter flott pasningsspill.

Disse 10 sikret Kamma sesongens første seier:
Matias, Kim, Elias, Eirik (5), Tommy (2), Daffi, Rambo (3), Metkel (4), Dawiit, Martin (3).

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: