Kvernstuen: - Spennende ting på gang

Jarmund Øyen Kvernstuen (20) forlenger kontrakten sin ut 2020-sesongen:

20-åringen kom til Hamar fra Lom som 16-åring for å gå på Wang toppidrett. Han slo seg kjapt inn som en viktig spiller for HamKam G19 og ble etterhvert belønnet med plass i a-stallen. Han står med femten kamper for a-laget og har nå signert for to nye sesonger.

- HamKam er en utrolig fin klubb som jeg har mange fine og lærerrike år i. Det er mange fine folk i og rundt klubben, og jeg ser på HamKam som den beste klubben å utvikle meg videre i, forteller Kvernstuen for han legger til:

- Det prosjektet som nå er påbegynt er utrolig spennende og vi jobber for en veldig god 2021-sesong.

Angrepsspilleren fra Lom er langt fra fornøyd med alt i 2020-sesongen.

- Sesongen 2020 ble ikke som jeg hadde håpet på. Vi startet sesongen med en del stang ut og jeg fikk ikke bidratt i lagt slik jeg hadde håpet. Med veldig lite spilletid ble det en vanskelig og frustrerende sesong. Likevel fikk jeg trent godt og følte jeg fikk en fin utvikling utover sesongen, noe jeg ønsker å bygge videre på, avslutter unggutten.

Espen Olsen sier dette om forlengelsen av Jarmund.

- Jarmund har hatt en litt berg og dalbane-sesong i 2020. Han startet veldig bra i oppkjøringen før Covid19, men slet litt da sesongen endelig kom i gang. Han løftet seg mot slutten av sesongen. Han er i en fin alder hvor han kommer til å utvikle seg videre. Vi håper Jarmund kan spille seg inn i startelleveren i løpet av 2021-sesongen, sier sportssjefen.

Annonse fra Obos-ligaen: