La Perla utvider og forsterker

La Perla forlenger avtalen - med forsterket fokus på like muligheter og samfunnsansvar.

Annonse:

Siden 2018 har La Perla vært en viktig del av HamKam, og nå utvider de samarbeidet. 

- La Perla og HamKam er opptatt av de samme verdiene, og klubben har et sterkt samfunnsengasjement. En forutsetning for denne avtalen var fokus på like muligheter, sier Tuncay Leon Bardakci.

- Vi ønsket å utvide samarbeidet foran årets sesong, og spesielt samarbeid med damelaget er noe vi ønsket å fokusere på, avslutter Leon.

- Vi gleder oss over at La Perla blir med HamKam Kvinner i 2024-sesongen. Spillere og støtteapparatet setter stor pris på maten og servicen på La Perla, som alltid er helt topp. Dette vil vi nå nyte enda mer av i tiden fremover. Vi er stolte over samarbeidet med La Perla som vil være med på reisen mot 1.divisjon og toppfotballen for kvinnene i innlandet, sier daglig leder for HamKam Kvinner, Katrine K. Michelsen.

TAR MER EIERSKAP


- Vi er strålende fornøyde med at La Perla velger å videreføre sitt samarbeid med oss. La Perla har jo virkelig bidratt til idretten på Hamar gjennom sine aktiviteter i løpet av de siste årene, sier kommersiell leder Mehran Amundsen-Ansari og fortsetter:

- De har også vært en veldig god støttespiller til HamKam herrer og gatelaget tidligere, og det at vi nå kan samarbeide med La Perla på tvers av klubben er vi stolte av. De setter samfunnsansvar veldig høyt og kampen om likestilling har aldri vært viktigere i idretten og generelt i samfunnet, avslutter Amundsen-Ansari.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å bli en den del av Kamerat-laget, eller legg igjen din kontaktinfo her så hører du fra oss.

Annonse fra Eliteserien: