Lagbygging på Mjøsa og Helgøya

For en gangs skyld byttet Gatelaget ut fotballskoa med Mjøsa, rhibtur, Helgøya og bakt potet. Og det ble en herlig dag og svært brede smil hos alle som både deltok og arrangerte opplevelsen.

Annonse:

Espen Bjørkheim og Terje Skundberg fra Mjøscharter og Emil Haugli fra Øya Maritim trioen sørget for drømmedagen for Gatelaget i HamKam. 

- Av en eller annen grunn klarte vi ikke å få til en slik tur forrige sommer, men det var vi i Gatelaget som var for travelt opptatt. Men denne sommeren kom vi oss endelig på Mjøsa igjen, sier Kai Kristiansen som hadde samlet en god gjeng med spillere på Tjuvholmen fredag formiddag.

- Har noen av dere vært ute på en rhib tidligere? spurte skipper Petter Larby - før han fulgte opp med: - Dette er nemlig første turen min, slo sjefen smilende fast, vel vitende om at det neppe roet de mest urolige.

Rutinerte Petter (bak) førte rhiben med høy kvalitet.
Rutinerte Petter (bak) førte rhiben med høy kvalitet.

SAMHOLD
Gatelagene i Norge har et felles slagord - Samhold på ekte. Slike opplevelser som Kamma hadde felles fredag, er med på å forsterke kulturen i eget lag.

- Vi bruker masse tid sammen og alt vi opplever og lykkes med skaper minner for oss alle. Gode minner, sier Kristiansen og legger til at også spillere fra Ilseng fengsel var med på turen til Helgøya.

VERDENS BESTE POTET
Etter en fartsfylt båttur fra Hamar og rundt Helgøya, la gjengen til på Øya Maritim på Helgøya, hvor en helt nydelig gjeng med ansatte tok imot laget vårt og serverte alle et nydelig måltid.

- Det er ikke sikkert alle kjenner til det, men ute på Helgøya er mulig å få kjøpt seg det som trolig er den beste bakte poteten. ikke bare den beste i Innlandet, men antakelig i hele verden, smiler Pål Stensrud før han bestiller seg en potet med ekstra fyll.

PERFEKT DAG
Hjemturen til Hamar gikk unna i et rasende tempo for de fleste, mens de mindre fartsglade valgte å bli med Terje Skundberg i en sprek Buster.

- Jeg liker meg aller best når det både er tak og vegger i en båt, smiler keeper-Kjell og legger til at heller ikke en slik båt garanterer null uhell.

- Jeg datt av stolen min kun en gang i løpet av turen over til Helgøya. Det var en brå bevegelse jeg ikke var forbedret på gitt, gliser keeperen og takker gjengen for en fin tur, perfekt dag og god mat.

En stor takk til Mjøscharter og Øya Maritim for en fantastisk dag!

 

 

Annonse fra Eliteserien: