Landskamp og trenerforum på Briskeby 3. og 4.april

Norge U23 slo Spania imponerende 4-0 sist kamp, og nå kan du se de på Briskeby 4.april kl 1800 mot Nederland. Onsdag 3.april kl 1800, stiller Norges trenerteam opp på trenerforum. Sikre deg en plass!

Annonse:

Torsdag 4.april skal det nest beste landslaget på kvinnesiden spille landskamp på Briskeby. Kampen blåses i gang kl 1800, og motstander for anledningen er Nederland. Nå kan du få se de neste store stjernene for Norge – gratis – på vår egen storstue Briskeby.

Fanzone utenfor stadion starter allerede kl.16.30. Her blir det ulike aktiviteter for barn og unge, salg av supportereffekter og mulighet for kjøp av mat. Kom og møt våre HamKam-spillere i fanzonen.

Kvelden før kvelden, onsdag 3.april, stiller Norges trenerteam opp på et trenerforum med HamKam Kvinner og NFF Indre Østland. Vår egen lokale kvinnespiller, Marie Nordbye, kommer i tillegg og forteller om hennes fotballoppvekst på Hamar.

Marie Nordbye.jpg
Marie Nordbye gir spillerutviklingen et ansikt i trenerforumet onsdag 3.april (NFF Indre & HamKam Kvinner)


Sikre deg en plass og få en unik mulighet til å høre om spillerutvikling fra bredde til topp internasjonalt nivå. Målgruppa er primært J11 og opp til kvinne senior.

GRATIS påmelding – vi ønsker å lage en flott ramme rundt kampen, en møteplass for alle jente- og kvinnetrenere, så meld deg på link HER:

Trener forum for alle jente- og kvinne trener i Innlandet 3 april kl.18-21 i HamKam Huset (office.com)

Annonse fra Eliteserien: