Landslagskeeper klar for HamKam

Nicholas George Hagen Godoy (24) fra Guatemala har signert en kontrakt ut sommeren 2023 med HamKam Fotball:

Annonse:

Den høyreiste sisteskansen fra Guatemala har ankommet Hamar i dag, fredag, og signert en kontrakt som binder han til klubben til sommeren 2023 i første omgang.

- Jeg startet som keeper allerede som 5-6 åring hjemme i Guatemala. Spilte seniorfotball i fem sesonger for CSD Municipal før dro videre til FK Sabail i Azerbaijan, innleder sisteskansen..

Til tross for sin unge alder har han allerede rukket å vokte buret til Gautemalas a-landslaget i 16 kamper. Han ønsker å bidra med sin erfaring også på Hamar:

- Jeg ønsker å gi lagkameratene mine trygghet med min erfaring. Ønsker alltid å gjøre mine medspillere bedre. Vi må fortsette det gode arbeidet som allerede er i gang her, fortsette å vinne kamper for å befeste plassen på toppen av tabellen.

- Hva vet du om HamKam, Nicholas?

- Jeg har lest meg opp til at laget hører hjemme i toppdivisjonen, men har vært nede noen sesonger nå. Nå ønsker jeg å bidra til at klubben kommer tilbake der de hører hjemme.

Det er en moderne målvakt som har signert kontrakt med Hamarkameratene.

- Jeg føler jeg har en god reaksjon på streken og er god med ballen. Jeg er også 1.90 høy så jeg jobber også godt i feltet, og jobber for å bli enda bedre, avslutter Hagen.

Sportssjef Espen Olsen er glad for å endelig lande keeperen han har jaktet siden Lars Jendal skadet seg i vinter.

- Vi har jaktet Nicholas siden Lars Jendal ble skadet i sesongoppkjøringen. Den gang ble vi ikke enige med hans daværende klubb. Da endte vi opp med Julian Faye Lund som har gjort en kjempejobb for oss. Nå var Nicholas ledig på markedet og Julian må reise hjem til Rosenborg, så da kastet vi oss på og fikk han signert denne gangen, forteller Espen Olsen før han legger til vår nye sisteskanse sine styrker:

- Nico er reaksjonssterk og god med ballen. I tillegg er han en hurtig keeper. Han har signert til sommeren 2023, avslutter Olsen.

Annonse fra Eliteserien: