Landslagsspillere blir med videre for HamKam Kvinner Elite

Selma Bakke og Ina Raaum Andreassen var faste spillere for fjorårets J15-landslag. Begge , som har sitt opphav på andre siden av Mjøsbredden, var viktige brikker for landslaget i 2022.

Annonse:
Selma 1600 x 900.png
Selma Bakke og Marius A. Overmo
Ina 1600x900.png
Ina Rauum Andreasen og Marius A. Overmo

De fikk blant annet møte andre nasjoner på hjemlige trakter i fjor høst, på Raufoss. I tillegg noterte begge seg med spill for FL Fart i fjorårets sesong. Nå er de altså klare for å forlenge oppholdet på Hamar. Sportssjef, Marius A. Overmo, var en blid mann på kontoret på Briskeby;

- Vi skal være stolte av at vi klarer å lokke til oss spillere som representerer landet vårt. Spillerutvikling er en viktig pilar i vårt arbeid med å nærme oss fotballtoppen på kvinnesiden i Norge, og da er vi avhengig av å kunne vise at vi har et godt opplegg for dette. Derfor er det med stor ydmykhet at vi har klart å signere to av Norges fremste talenter for videre spill med oss. Her blir også Wang-samarbeidet en essensiell del av utviklingsarbeidet. Jentene skal få tid, men de er allerede kommet så langt at vi anser de gode nok til spill for oss i 2023, til tross for sin unge alder.

Annonse fra Eliteserien: