Lars Jendal solgt til Sogndal

Lars Larsson Jendal (24) ble en del av a-laget til HamKam allerede i 2015 og har gått alle sine fotballår i HamKam. Nå skal Hamar-keeperen prøve seg i ny klubb.

Annonse:

I 2015 ble Hamar og HamKam-gutten Lars Larsson Jendal tatt opp i a-stallen og er med det den spilleren i Kamma som har lengst fartstid i klubben denne perioden. 

På seniornivå har han spilt 15 Eliteseriekamper, 17 OBOS-ligakamper, 74 PostNord-ligakamper, 12 NM-kamper og 6 kamper i Norsk Tipping-ligaen.

Totalt har han spilt 46 av disse kampene for HamKam sitt a-lag.

Jendal foran den grønne veggen
Jendal foran den grønne veggen

Siden Yngve Sandbuløkkens første dag som keepertrener i Kamma, har han og Lars Larsson Jendal hatt et tett og godt samarbeid.

- Lars og jeg har jobbet sammen siden min første dag på Briskeby. På den veien har vi fått et godt samarbeid og et godt forhold. Lars har utviklet seg fint, han er treningsivrig og har en god mentalitet. Det er veldig gøy at han har fått flere kamper i Eliteserien også under min tid, forteller keepertreneren som har fulgt opp Jendal de siste sesongene. 

- Ikke bare har han spilt flere kamper i Eliteserien, men han har også spilt flere av de kampene hvor laget måtte ha 3 poeng, og han har spilt bra ved alle anledninger.

Yngve Sandbuløkken
Yngve Sandbuløkken

Nå går ferden videre til Sogndal for spill i OBOS-ligaen og ny opprykksjakt for Lars som var med å rykke opp med Kamma i 2021.

- Her får Sogndal en god keeper og jeg tror Sogndal vil bli en fin plass for Lars også. Jeg ønsker Lars lykke til med nye utfordringer, avslutter en takknemlig Yngve Sandbuløkken til hamkam.no.

HamKam Fotball ønsker å takke Lars for en fortreffelig innsats i grønt og hvitt. Samtidig ønsker Kamma masse lykke til i ny klubb. 

Annonse fra Eliteserien: