- Ligger prestisje i bånn

VIDEO: Lokaloppgjør mot Raufoss er neste på agendaen.

Annonse:

Geir Frigård og resten av gutta har lagt ned en fabelaktiv innsats på treningsfeltet de siste ukene som har gitt resultater i form av poeng på OBOS-ligaen-tabellen. Geir forventer innsats og gøts også i lokaloppgjøret mot Raufoss i morgen.

- Vi har forberedt oss godt og er klare for kamp. Vi vet det kommer til å bli en beintøff kamp. Vi innstiller oss på en ny krig, sier Geir Frigård.

Under oppkjøringen til 2021-sesongen møtte HamKam morgendagens verter to ganger hvor begge endte med tap.

- Vi kjenner Raufoss både på godt og vondt, og det ønsker nok å diktere kampen på hjemmebane og vise hvem som er sjefen. Så ønsker selvfølgelig vi å bevise det motsatte. Dette kan fort bli det tøffeste oppgjøret vi har hatt til nå i år. Stor respekt for det Raufoss står for også har vi selvfølgelig en plan om å vinne i morgen.

Målpoengkongen, Jonas Enkerud kan ikke stoppe å score eller assistere mål om dagen og gleder seg til nok et tett og jevnt oppgjør i OBOS-ligaen.

- Det er jo fint å ta med seg målpoeng som spiss. Hovedoppgaven min er jo å score mål, innleder angriperen.

I Hamar Arbeiderblad på tirsdag dukket det opp et nytt kallenavn for superduoen Eriksen og Enkerud - Eriksrud.

- Hva skal jeg si. Det er en fin miks det. Litt av begge deler, smiler Flisa-gutten.

Enkerud er oppvokst på hedmark og kjenner godt til lokaloppgjørene innad i nåværende Innlandet.

- Alle kamper er jo like viktig og vi går for seier i hver kamp. Selvfølgelig ligger det mer prestisje i bånn under lokaloppgjørene, men vi ønsker å gå inn med samme innstilling som en hvilket som helst annet oppgjør og fortsette trenden. Vi skal gi jernet å gå for tre poeng også i morgen, forteller målsniken.

Se intervjuet med Geir Frigård og Jonas Enkerud:


Annonse fra Eliteserien: