Lillestrøm avgjorde etter pause

(Lillestrøm - HamKam 7-2): Kamma holdt godt følge med Lillestrøm i LSK-hallen onsdag, men fra 2-2 til pause raste hjemmelaget fra i målprotokollen den siste halve timen og vant fortjent 7-2.

Annonse:

Den først halve timen var oppløftende for gjestene fra Hamar. Pål hamret inn 1-0 på et oppsiktsvekkende langt langskudd tidlig i kampen, før Lars både driblet og skjøt inn 2-2 rett før pause.

GJORDE DET VANSKELIG
Alt lå til rette for en like spennende andre omgang, men da sluttet Kamma-beina å flytte like hurtig på seg, slitne HamKam-hoder tok mindre kloke avgjørelser og det meste av det laget gjorde sammen før pause, forsøkte enkeltspillere å løse alene etter hvilen.

Det siste er oppskriften på å tape en fotballkamp, og etter pause fulgte samtlige med Kamma-hjerter, både på og de utenfor banen, den oppskriften og fikk som fortjent.

KLAR FRAMGANG EN STUND
Å møte LSK er er mer overkommelig oppgave enn å møte Stabæk slik Kamma gjorde forrige uke. Derfor var det fint å se at laget spilte ganske godt før pause. Rytmen i spillet var bedre, pasningene var ikke så aller verst og viljen til å krige foran eget mål var stor.

Våre venner på Romerike har fått en god del nye spillere siden sist vi møtte dem og skal ha fortjent applaus for en jobben både spillere og ledere har gjort. Det er kult å møte Løse Fugla som har en super miks av rutine og nytt blod. Akkurat sik vi alle ønsker det skal være.

MÅ TRENE MER
At laget var bedre enn oss må vi tåle. Ikke ved å legge oss ned, men ved å reise oss, trene mer og glede oss til å møtes igjen. Oppgjørene mellom Kamma og LSK er historisk veldig fine og tette kamper. At gjengen er verdens hyggeligste før og etter kampen er jo også med på å gjøre disse kampene kule.

Disse 12 spilte en god og en mindre god omgang i LSK-hallen:

Matias, Kim, Eirik, Andreas, Elias, Pål (1), Lars (1), Tommy, Dawiit, Rebecka, Rune og Ramona. 

Trener-Kai

Annonse fra Eliteserien: