Lillestrøm G19 ble for sterke

Emil Øverby scoret HamKams andre mål. Fabian Lesiamito startet ballet tidlig i første omgang. Likevel skulle gjestene bli for sterke med to sene scoringer:

HamKam G19 - Lillestrøm G19 2-4 (1-1);

HIAS, 4. runde i OBOS Nasjonal G19

Scoringer: 1-0 Fabian Lesiamito (13`), 1-1 Ola Bjerkenes (34`), 1-2 el Schaddai Furaha, straffe (54`), 2-2 Emil Øverby (58`), 2-3 Leandro Neto, straffe (90`), 2-4 Leandro Neto (90`)

Dommer: Tobias Haugen, Faaberg Fotball

Gult kort: Mads Orrhaug Larsen, Henrik Myklebust (HamKam G19), Harald Woxen, Alexander Røssing-Lelesiit, Ola Bjerkenes, Leandro Neto, Even Caspersen Knudsen, Peder Olafsen Eriksson(LSK G19)

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (3-5-2); Petter Holmen Nilssen - Iver Brodal, Mads Orrhaug Larsen (Ravn Loe 86), Thorbjørn Kristiansen - Fabian Lesiamito, Henrik Myklebust (Markus Østerud 86), Marcus Søberg, Oskar Stenberg Øien (Linus Odenrud 76), Ole Utkilen Smaaskjær - Emil Øverby (Alan Cole 86), Aleksander Sulland (Olav Mengshoel 59).

-------------------------

HamKam scoret først på retur etter en straffebom av Emil Øverby. Fabian Lesiamito var først fremme på returen og sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter 13 minutter.

Ola Bjerkenes sørget for 1-1 til pause.

Lillestrøms el Shaddai Furaha satte sikkert inn et straffespark ni minutter ut i andre omgang før Emil Øverby utlikner kun fem minutter senere. Kraftspissen mottar ballen fra drøye 40 meter fra mål. Han forserer hele veien forbi flere LSK-stoppere før han er igjennom på høyre side og kliner ballen i nettet fra tolv meter.

En jevn kamp på HIAS avsluttes med to raske scoringer fra bortelaget på overtid. Først er Leandro Neto sikker fra krittmerket når LSK tildeles straffespark for andre gang denne kampen. Samme mann dobler ledelsen og fastsetter sluttresultatet rett etter.

- Alt i alt er dette et steg i riktig retning mot et godt LSK-lag, forteller Stig Holmen etter kampen.