Lønstad Onsrud forlenger

VIDEO: Kristian Lønstad Onsrud gleder seg til å utvikle seg videre i HamKam. Gjøvik-gutten skryter også av supporterne. Hør hele intevjuet lenger ned i saken.

Annonse:

Kristian Lønstad Onsrud forlenget sin kontrakt med HamKam ut 2020-sesongen onsdag ettermiddag. Det var en glad 24-åring som stilte til intervju.

- Jeg trives veldig godt her i HamKam. Jeg kom hit før fjorårssesongen for å utvikle meg som spiller og person, noe jeg føler jeg har gjort. Samtidig har jeg stor tro på det prosjektet vi jobber med, og er sikker på at vi kan få til noe stort her, forteller midtbanespilleren før han understreker at han har stor tro på at dette er rett sted å utvikle seg videre på.

Når det kommer til personlige mål rundt sin egen utvikling er han fokusert på å jobbe hardt for å nå målene sine.

- Jeg ønsker å bidra med enda mer målpoeng enn i fjor.

Lønstad Onsrud ble tidlig en favoritt på Briskeby blant hjemmefansen. Noe fjorårets mestproduserende midtbanespiller setter stor pris på.

- Fansen betyr selvfølgelig veldig mye. Jeg må jo si at når det har vært god trøkk på tribunen har det vært ekstra kult for meg når det var første gangen jeg opplevde noe sånt da, forteller Onsrud stolt før han avslutter.

- Det gir jo selvføgelig en ekstra boost og fansen er alltid viktig for en fotballklubb.

HamKams sportssjef, Espen Olsen var også fornøyd med å forlenge kontrakten med Kristian.

- Vi er veldig glade for at Kristian valgte å forlenge kontrakten ytterligere. Dette viser at han har tro på det prosjektet vi har satt i gang på Briskeby. Samtidig er det et viktig signal for resten av troppen at en viktig bærebjelke som bare vil vokse seg bedre og bedre blir med videre, sier Olsen.

- Vi håper også at vi kan være med å bidra til at Kristian skal ta enda et steg videre i karrieren og kanskje bli solgt til en større klubb når den tid byr seg, avslutter en stolt sportssjef til hamkam.no.

Hør hva Kristian Lønstad Onsrud sier om forlengelsen her:


Annonse fra Eliteserien: