LSK-spiller klar for HamKam Kvinner

Etter å ha vært en del av stallen til LSK i 2023-sesongen, notert seg for 8 kamper og 3 mål der, skal Madelen Dahlstrøm i år ikle seg den grønn-hvite drakta med nummer 9 på Briskeby.

Annonse:

Dahlstrøm kommer fra Årnes, og har gått gradene blant annet i Vålerenga, før hun ble en del av LSK i 2023-sesongen. Der noterte hun seg for 13 mål på 12 kamper for andrelaget i samme avdeling som vårt Kvinnelag, og var involvert for Toppserielaget åtte kamper med tre nettkjenninger.

Etter å ha trent med laget, fikk prøve seg i frontleddet mot Stabæk2 på Børstad, ble det orden på papirene. Madelen kjenner også flere av de etablerte spillerne i troppen, og gleder seg til å komme ordentlig i gang med sesongen:

- Jeg ble veldig imponert over hvor mye støtteapparat og trenere bidrar for at alle skal bli sett og utvikle seg. Det er akkurat det jeg ønsker og vil, for å kunne utvikle meg, bli sett, for å bli en mer komplett spiller.

Dahlstrøm, niese av ingen ringere enn Storhamar Hockey-legende Ole Eskild med samme etternavn, trigges av utfordringer, og er tydelig på hva hun vil med overgangen:

- Jeg signerte for HamKam fordi det er et veldig spennende og imponerende prosjekt. Det er stort potensiale i gruppa, og jeg ønsker å bidra til at Kamma kan rykke opp kommende sesong.

Sportssjef Marius A. Overmo var veldig glad for at signeringen endelig lot seg gjøre:

- Madelen er en spiller vi har fulgt med på de siste årene. Hun har hatt fin utvikling, og leverte flere solide scoringer i fjor, også for førstelaget til LSK. Med erfaringen hun har, fysikk, aggressivitet i presspill og målteft, har vi stor tro på at hun vil passe godt inn hos oss. Så skal vi la Madelen få tid til å få system og relasjoner godt internalisert, for å kunne ta steg og bli en markant spiller for oss i årets sesong.

Vi ønsker Madde velkommen til HamKam!

Annonse fra Eliteserien: