LSK-spiller klar for Kamma

Sara Bræk har vært en del av treningsgruppa til Norges mestvinnende lag på kvinnesiden, LSK Kvinner, de siste årene. Nå er Eidsvoll-jenta klar for spill i grønt og hvitt de to neste årene.

Annonse:
7E1AD1A1-5AA2-45FA-9300-3AD04CF99760.jpeg
Sara Bræk og Marius A. Overmo

- Sara Bræk har imponert den første tiden hos oss. Hun er en aggressivt pressende sittende midtbanespiller, som balanserer laget godt og er god i gjenvinningsfasen, men i tillegg har hun meget gode ferdigheter med ball. Dette har enorm verdi for et fotballag - spesielt for vår måte og spille på - uavhengig av formasjonsrammer, forteller en stolt hovedtrener, Nathan Flight.

I tillegg går det rykter om at Sara også har gjort en fin figur utenfor banen, og den sterke personligheten har både stilt krav på feltet og vist godt humør i garderoben.
- Det er viktige egenskaper i vårt prosjekt. Vi skal ha en tydelig retning, være på og ærgjerrige når vi må, men heller aldri glemme at vi er nødt til å ha det gøy, kommer det fra sportssjef Overmo.

Selv sier Sara følgende om inntrykket av klubben den første tiden, og hvorfor hun valgte Hamarkameratene;
- Grunnen til at jeg valgte HamKam var fordi de ga meg en flott presentasjon av klubben, det nye støtteapparatet og den satsningen de nå skulle begynne med. De ga inntrykk av at de har veldig tro på meg som spiller. I tillegg til en plan for hvordan jeg kan utvikle meg videre. Jeg tenkte også at det var utrolig spennende og moro å kunne være med på å bidra til å ta HamKam til toppen av norsk kvinnefotball. De to første ukene i klubben har jeg blitt imponert av nivået, lagkamerater, trenere og hele støtteapparatet. Jeg har blitt tatt utrolig godt i mot og viljen hos alle er merkbart sterk til å få til noe bra. Moro å få være med å skrive fotballhistorie på Hamar og flott å være kamerat i et lag og klubb med tydelig samhold.

Vi ønsker Sara Bræk hjertelig velkommen til Briskeby!

Annonse fra Eliteserien: